[細機撚] iPhone 12 mini 討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
舊電同i7一樣,買得佢唔會期待佢舊電
38x

想問下上個帖呢款磨砂 邊度有
一個鐘10%差唔多
我見街檔都係差唔多價,但用聲稱更高電量既副廠電and一年保,好似方便d,反正我6s只係spare機
一陣就試下一個鏡頭拍埋去,洗唔洗unlock先
有開呀
所有野都快左好多
上網同開app速度
以前舊機又唔覺得慢
有比較真係差好遠
無喎好順好快
轉埋平面mon有番以前果種感覺
既然差唔多錢我就會返Apple換
轉啦
一日攞住幾個鐘
手感輕好多差好遠
係電果度要有少少取捨姐 問題唔大
都好,買完mini再換埋6s 粒電先
仲換電
慳番d錢幫mini買下衫著好過
淘寶
其實新機個1年保養係點樣?
我都諗緊出唔出部mini自用但又唔想換左部Xs
宜家梗係買mini啦
感覺trade左部xs會後悔
有冇人用到sun mobile esim
請問用淘寶濕鳩套,可不可以用到 magsafe?
夠薄就得
利申用緊西洋菜街鋪買嘅濕鳩$12套
我用開android有雙開app

而家想轉mini先拎返6s做spare作為ios 冇得雙開app既替代品

冇計,android而家呢部又大d重d, 唔想突登又帶部大機出去
蘋果承認iPhone 12存在“綠屏”問題:正進行調查

蘋果新品手機iPhone 12系列被網友曝出存在亮屏變黃、解鎖失靈,以及漏光、閃屏等問題,甚至在純黑背景下會出現屏幕周圍“發綠”的情況。

根據網友的說法,本次iPhone 12“綠屏”問題涉及到的機型為iPhone 12 mini、iPhone 12、iPhone 12 Pro和iPhone 12 Pro Max。

對此,蘋果資訊網站Macrumors在11月19日的一篇文章中表示,蘋果已經承認一些iPhone 12顯示屏存在問題,主要是在某些條件下表現出閃爍、色或灰色的光芒,或其它非預期的顏色變化。

根據Macrumors獲得的內部文件顯示,在本週蘋果授權服務提供商分享的文件中,蘋果表示,已知道與此問題相關的用戶報告,並正在進行調查。

對於iPhone 12出現的問題,蘋果已經建議技術人員至少在目前避免為受影響的iPhone提供服務,轉而告知客戶應該讓他們的iPhone保持最新iOS版本的更新。這一指導意見表明,蘋果可能有信心在未來的軟件更新中修復這一問題。

據悉,類似的綠屏現象也曾出現在部分iPhone 11、iPhone 11 Pro 和iPhone 11 Pro Max機型上,蘋果此前在iOS 13.6.1中修復了該問題。
咁去士多換電穩陣d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞