[細機撚] iPhone 12 mini 討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我用連登倒水過佢睇youtube
笑咗

不過電量其實都唔錯

喺公司lunch完都會差電 所以放工時都會有100%電走 就算夜晚出街都應該夠用

如果出全日 eg行山 去旅行 就點都要代返個尿袋
等apple 出MagSafe 尿袋
垃圾連登APP不嬲都倒水
想問你地部機點解決 mon解鎖問題
真係好on9 除左個套又冇事 一套返又好難解
有冇人差電多數去到98%就抆線?
何必辛苦自己
我上部乜都無理用3年都8x%
個個差唔多
Thank you
我都係,我有SmarTone d coupon,賣晒11 pro應該啱啱好cover到
有無巴打係iphone 7plus 轉mini?
可唔可以分享下整體感受, 特別係電量方面
宜家用緊7plus 勁快無電(換過一次電q仲有90%), 想買mini但驚mini都係差唔多咁快無電
睇你用咩app姐
我一日返學用下ig lihkg tg whatsapp返屋企都仲有30%電 一日一叉都冇問題 唔出街兩日都喺屋企嘅就可以兩日一叉
本身6s上mini
想問下遇到bug既師兄解決到未?
開心使用中
其實唔係好明點解有啲人話粒電倒水
我覺得正常發揮
你唔打機,正常whatsapp聽歌睇youtube睇漫畫上連登
其實一日番工唔叉都得
同埋我覺得叉電極快滿

透明膠moon片開心使用中零觸控問題

部機咁多鑊氣,用過7部iphone 最垃圾今劑
但我用哂case + 貼 冇解鎖問題開心使用中
想問下仲用唔用得番之前個d cable?(我用緊Iphone 6)
用咩貼 玻璃定膠貼?我而家原裝皮套加玻璃貼有bug
普通玻璃 + 頹case
想試下更到ios 14.3beta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞