[細機撚] iPhone 12 mini 討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
推得咁快
買啦 最多咪裸跑
好多受害用家
中左bug
x 上mini
琴晚試左夜拍真係好撚勁 間房黑哂都影到
影相真係靚左好多
貼左mon貼 機套用casetify鏡面
都係出哂事

拎去士多 幫我試個條友好似開心大發現咁 話過幾日愈來愈多人投訴先會知公司點決定

屌 依家咁 我寧願佢俾我補錢上12 pro 依家用落好唔方便 唔用套又驚一個唔好采跌爆
咁APPLE 自己又賣貼又賣CASE
有驚喜bonus, 但買mini都唔係主要為相機, 係為顏色同手感
有冇人個nfc用唔到?
我個apple pay八達通畀錢同用八達通app查實體咭都冇反應。同場用SE2冇事
D藍精靈如果唔係自己用開都未必知咁多, 12pro 同 pro max 好似有無線充電既問題, 但點都好過LOCK SCREEN E個BUG
YES, 重點係有人用蘋果原裝MON貼同CASE 都出曬事
用落好似比之前靈敏番啲
我有貼玻璃貼但冇用套
用原裝皮套,冇用mon貼,好彩冇事

利申:裸跑開,冇case可以試
雖然都唔會用套

都係等搞掂個touchscreen 先買
柒柒地貼住先
有冇apple 官方report條link
屌,集體send去等佢快手搞好過
https://www.apple.com/hk-zh/shop/help/exchange_return

可以打電話屌下佢出下氣先
不如匯報下有幾多係解鎖有事同黃moon
無事 開心使用=正皮
有事 中曬bugs=負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞