第一幫襯法奧 我覺得自己成為咗笑話

498 回覆
296 Like 15 Dislike
叫個客自己蚊真係好撚戇鳩
如果蚊壞咗入邊個數先

樓主又點解咁好人幫佢蚊 咁大優勢實同佢企硬 你咁誠實佢蝕少張卡 佢自己黎蚊返好合理 少少野都唔肯做 小家到咁 真係對法奧好失望
a shop 飛馬 熊貓 終端
揾邊間好
我岩岩砌左部5600X , 其實都幾快手,星期一落order, 星期三拎得機,走線靚仔,係有一點可以改善嘅就係覆whatsapp,whatsapp 無人覆,但Facebook 就覆得快同比幾多意見,所以如果你有興趣嘅話可以facebook pm 佢地

砌機費就200, 送上門好似佢會call gogovan

暫時來講冇投訴,run 得順,同埋都好肯答問題嘅,如果你係電腦白痴我建議你切完門市自己拎,佢會開bios 比你睇,順便你有任何問題可以即刻問佢,d 態度都幾nice。
respect x2, 我係油耳就送張卡比樓主,
一黎真係法奧錯
二黎改善名聲,負責任既態度
三黎邊個仲敢買1660s
四黎比d 新客搏下有冇驚喜
負責check機既同事check完覺得電腦點可以冇display卡呢?
所以幫佢插張
跟單砌機真係咁難咩
點解可以咁多甩漏

同埋個客服嘅處理手法 好難兜喎
我覺得ashop最好評價
飛馬真係不了
我都有經驗
個陣新機用兩日粒u就壞咗 攪咗個幾禮拜先比返我
小弟住得遠仲要補返個偏遠地區附加費送返比我
油耳請唔請人
想自己落單砌張3090上去
砌機送1660
咁樣只係公關補救好
但係最根本個問題無解決到
咁你覺得佢有無做錯嘢
自己拎張顯示卡賣返1000蚊出去
支持終端
我都覺得怪
由落單到送貨都今多問題
又無定期做stock take
無貨個system 唔cut 唔掛牌話無貨
執單條友唔double check 入數
砌機條友唔對list做野 直接砌機
交運輸果陣都個箱寫單number 又唔知有無做?

我以前起漢四做 執貨 送貨
本身係砌機友
我以前起怡和做 project 一條友應付二十幾間大公司 clone 機 加料 都無依個問題 交出面運輸都無問題

法奧 你係唔係個運作流程出問題?
另外你請班靚返來唔掂 炒咗佢啦
做生意 唔係比班靚今樣武 搵個老手幫佢地執手尾啦 你今樣做生意遲早出事
麻麻啦,d 野都唔係平,佢原本話張3080上個禮拜到,點知delay 到今日都無...
CS 好似日日都唔同人做,唔識睇番琴日講過d 咩,7 日有5 個CS都好無禮貌,有一日9點send whatsapp 6點半先覆
究竟間公司請左啲咩人,間公司開咗咁耐仲錯埋啲咁離譜嘅嘢
ashop 熊貓
不過講開無禮貌,法奧第一,唔憂做咁
如果真係d員工砌機問題真係唔該佢請人前要驗下應徵嘅人嘅腦啦
做到自己個brand每個月都有單問題 點搞
其實如果我係樓主我就覺得唔好比番張卡佢先
叫佢退番錢搞好晒先比番張卡佢
以為係faroll打手,sor
咁幫襯法奧 唔洗搵CS
上黎屌鳩油耳就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞