第一幫襯法奧 我覺得自己成為咗笑話

498 回覆
296 Like 15 Dislike
Lan 卡又係咩玩法
砌果個出錯當睇錯依個理由都叫解釋到 可以理解
但係cs果個叫個客自己蚊卡出黎再叫人上門收依個決定係邊個做?依個先係今次件事最大問題喎

砌機果個咁大膽想收返當冇事定cs問咗高層想收返當冇人知就算?
藍店不了
痴線 一定推薦朋友砌法奧
冇出事就開心用 出事一定有賺
未出過嚟做嘢?
罰撚完個員工都係咁樣,佢大可唔撈去飛馬返工,等佢教訓下
憑你本事砌翻嚟,點解要俾翻佢
屌佢老母
今你老母
一開始又攞返張卡

比人擺上網又送張卡

即係唔擺就唔送
其實唔駛用依招
每張order 散料上面擺塊牌
牌上number 跟 到單invoice 囉invoice單
對料 對啱 tick啱 放上台做
每次做一單 左下角簽名 跟手做下一單 囉invoice 對牌

又可以跟到單 又唔會出事 出咗事都知邊條友做 可以做到員工個別training
囉單做
利伸 自己係法奧砌過2次近2萬既機
一d 問題都冇
不過而家每個月都至少一單係點搞
仲未計冇上黎開post 果d
次次都係d事主自己搵你地, 你地仲好似玩鳩佢咁
又乜野上黎拎卡要佢自己抆走又剩
其實係未次次都要搞到上黎開post 先搞得掂
跟住無限loop 打一大篇野交代一輪又話自己會跟貼d
呢堆野到底聽左幾多次
其實唔應該個客自行去做
如果個運輸唔係自己公司 更加自己唔好搞 搵技術員上去收番張card
除非唔要card 送比客
自己拆爛塊板 又要去維修 要等半個月
法奧成日無貨,
好心無貨就咪撚比人落單。
或者網站標明因無現貨所以會比較耐
無貨又唔出聲,又confirm唔到幾時有,淨係叫人換有現貨既件。

我心諗去其他地方買機都唔會話呢樣無嗰樣無。買版無版買U無U,結果2樣都要換。

然後發現塊版仲頂撚住其中一個HDD位,想裝返個舊HDD都難(好彩機箱另一個位裝到)
認字特警 出場
教我寫 今 真係唔識
幫老母砌部文書機都追成半個月,最後都係confirm唔到幾時有件結果加錢換U(之前已加過1次錢換版)。

我去執件自己砌可能都冇咁煩。
但國安法前佢哋部機有用過光復香港張圖做 wallpaper
有幾個員工黃
最出位個已經炒咗
老細分3-4家
得一家淺黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞