第一幫襯法奧 我覺得自己成為咗笑話

498 回覆
296 Like 15 Dislike
小弟之前電腦壞咗,自己唔識砌機,加上工作忙碌同埋急用,於是試吓幫襯法奧幫我砌機同送上門。一開始都冇問題,比錢前叫你改吓單都預咗,諗住加錢特快運送1-2日就有,直至比咗錢,先同我講機箱冇貨,我放電腦個位又細,唔想退錢換第間再搵料咁麻煩,冇辨法,只好等吓。

於是等咗一星期,電腦到了,客服話特快運送啲錢會送貨果日退返比你,於是我問送貨果個人,點知佢話唔知,又叫我搵返客服。於是我死死地氣搬D盒同電腦入屋,點知一睇比咗張我冇落單既GTX1660 super,仲要係最貴版。我心諗我買三千幾蚊文書機唔會送張二千蚊顯卡咁誇掛?

於是第二日打去客服問退款,原來同事冇幫我搞,所以收機果日冇收到,之後順便問埋顯卡單嘢,我問你地公司係咪補償番我一個禮拜冇電腦嘅損失,所以送咗張GTX1660 super 比我,結果對面嗰個人confirm咗一陣,就話唔好意思先生轉頭搵同事上嚟同你收返。結果即日夜晚就有人聯絡我要過嚟收卡,但嗰晚我唔係屋企,諗住屋企人喺度,叫收卡嗰個人入嚟幫我掹走張卡,但佢又話唔會。結果我做完啲嘢返到屋企,三更半夜要自己打開機箱,掹返張卡放入盒入面準備比佢哋收返。平日都唔會點樣搞啲硬件,淨係掹張卡都搞咗好耐。仲要掹完之後機箱後邊顯卡位空左,變咗兩個大窿,依家都唔知點好。
一見法奧PO就要召喚丁哥
留名等睇悠二拎張1660s親自上門幫樓主塞番住個窿
樓主錯
錯在唔貪心
坐等刁民丁
刁民丁上水未
幫襯法奧係一個笑話
點解可以咁多問題
唔貪心咪好
送返張3090俾你
只可以話樓主on9左

有著數都打去comfirm
刁生未現身
而家即係機箱唔齊件
又可以叫佢送過
睇下邊個咁幸運
可以接手樓主張display card

請問樓主平時屙完屎有冇洗手

你唔駛答住

到時接手張card 位brother 會知
用到付態度好似好d
飛馬又贏
咁佢退左特快個錢比你未?
點解要打去問 多左唔係好左咩
比錢前,客服有check有無現貨先會叫你俾錢
利申:標準運送 今個星期一落單,星期二送
on9樓主
送張卡俾你都唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞