第一幫襯法奧 我覺得自己成為咗笑話

498 回覆
296 Like 15 Dislike
樓豬太老實,加錢特快冇快到不特止仲做多咁多野,自己拆返張卡又搵客服九廿幾樣野,費精神費時間,完美演繹貼錢買難受,陣間樓主拆卡唔小心整壞自己部機就dup春,cls
油耳啲QC 真係唔得,仲要其實派人出去收卡果個真係無腦
人地搵你砌機,即係人地無識或者無信心啦,你仲搵個唔識拆卡嘅上去,家陣你地做錯野,仲要個客用自己嘅成本去幫你處理
有冇巴打最近砌1660s
俾得錢砌機就係唔識搞,想用錢買時間同勞力
點知搵著油耳搞到慘過自己買料砌

油耳打手出黎未呀,好悶呀,上個post好撚多架
我第一次係佢到買全部料砌之後就決定左唔會再全套係佢到買
買單樣野嘅話順利好多 好似買fans買ram咁
係唔係以後文書機都有1660s送
仲有tuf mouse/耳機
邊有兩三個月...每月之星咁濟
總之就係賣唔出既倉底貨啦
巴打MARK 低張DISPLAY CARD 既S/N

睇下邊位巴打中獎
唔緊要啦 幫襯時有心理準備有機率要上連登開post就ok我係認真嘅,其實出面砌都有時會有甩轆嘢,唔係甩轆到壞件我都覺得問題不大
第一次幫襯法奧 極度失望
https://lih.kg/2214149

上次改善一個月又出事 執柒咗佢啦
有啲係代理promo黎...買乜送乜個啲
又黎 變撚左月經
大家唔好再屌法奧
佢地呢間公司肯請智障人士工作
對呢個社會係好有正能量
希望大家支持法奧!
好彩對上3次砌機都冇問題,暫時玩左半年都無病無痛
留名等食花生
推到油二見到
個機率就好似中左條過關3X1咁
恭喜哂巴打!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞