[I/A]King’s RAID 王之逆襲#208 我大潘希洛奈世界第一

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
公主應該係BUFF榮耀半坦打法
好想知道公主玩家想點buff
覺得公主pvp都幾惡 雖然無黑凱咁惡
但都係開場就秒成隊
改翻1魔S2
專武說明重製
自帶減回 增傷 免控 控場BUFF上天就無人嘈
公會T8箱我無得直接買,都係過關會派
件裝就有得賣

商店有個item叫核心
買左佢, 可以整T8 自選2

我就自選2 重鑄1 運氣1 , T6 T7 都係拆粉
變返之前咁
幾時到shea
紅鑽草得好慢
一魔S2基本啦,黑男主都可以開場封魔+秒人,公主要返開場即出S2唔過份。專武效果重制都要,CD加攻都唔知咩垃圾效果黎
一開始有暗男主點拆對戰好煩
艾班
冇練
請問下
我而家潔拉 天使盾 布偶 該隠 黑奶 樹法6隻
請問我應該刷咩龍裝好
係咪天使盾就毒龍裝
其他人就火龍裝
而家潔拉同布偶用緊送嘅5星黑龍裝

布偶嘅符石同裝屬性要堆曬爆傷
請問潔拉同其他要咩屬性
毒龍無用
要打就打黑龍,覺得自己夠打魔王就打魔王。
唔夠打 可能打條唔夠快
而家潔拉 3星1覺15層
再升下D裝同升隻喇叭/May姐頂走該隱就差唔多
蛋槍得唔得 溝緊蛋槍
你講蛋妹?唔怕死都可以用既
咁趁特價買隻喇叭先thank you 巴打
咁順便講多句喇叭要用S4專寶
May 姐要同喇叭一齊用先好?
用處唔同,May姐幾乎幾時都用得
喇叭就打多過圖既關勁
打關我都卡左魔王
長用 珍 潔拉 樹法 黑奶 蛋妹 may 但都唔夠打
係咪蛋換喇叭最好? 定有其他best choice
DPS 專武4升專5 其實值唔值?
能力只係高好少 但要用多十幾廿張專武先升到
定用十幾張專武升去sup/ 奶 到都起碼升到上專3
咁好似效益會高d?
5*UW 嘅基礎攻擊同效果無法取替
就算短期內將UW分配比sup
Dps會提升/打關容易左
但係會拖延主d嘅成長速度
你遲早都要上5*
唔係嘅話會倍大唔到SW 加攻效果

更何況我會懷疑分配比sup嘅效益會唔會比上5*高
八人隊為例sup連坦最多7把
而俾晒同一隻上到3* 就算係黑奶
本身dps未搞掂 黑奶嘅效益都唔高

Btw 第一隻dps 5* 唔敢賭就乖乖地100%
過唔到係點樣過唔到,坦唔住定唔夠力。
打呢D關最緊要練度夠,我建議上面巴打換英係因為該隱無用
開始無咩用了 前排忍唔住轉走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞