[I/A]King’s RAID 王之逆襲#208 我大潘希洛奈世界第一

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
New po LM

沒有甚麼關卡是潘希洛奈解決不到的
留名

公主大愛
Nerf左係咁,過氣老婆婆
公會有人用光法wb3打到好前 圖後補 要搵下
光法係奶王已經算唔錯既輸出手 不過魂武效果真心廢 攻擊次數150先開到一次垃圾Buff
咁唔清楚了
奶王要佢開眼果時打傷 果兩粒應該唔當boss 貓劍把UT效果就蝕左D
btw 搵到圖了 但唔係公會D人黎 佢都係轉貼
想問下戇鳩嘢高練度女僕(10星2階魂個種)可唔可以用嚟打大地試煉,我aim 打到7都ok之後想升莫拉魂但已經有兩隻D,唔想又起過隻DPS
女僕你可以堆攻裝試吓
大地有唔少低配dps
Hilda唔洗魂都打到
不過俾我揀我直接起黑盾
黑盾真係勁靚仔
但我魔法隊好似唔係好啱練佢咁可能等我升哂啲有用sup先有機會
我貓劍都係得10t左右
⋯⋯Youtube見到黑男盾0階 0+1* 打贏8階大地另外兩隻係1+1*星男盾同0星雙專洛曼,不過狗盾要4星專,唔知狗盾都1+1星夠唔夠打到7階呢搵日試下先
有冇高星神器?
三星獸人書+兩星南瓜惡靈+三星鞭+四星皇冠,不過我無南瓜惡靈
https://youtu.be/WjOk3YJLktU
睇落狗盾唔洗高星都得
有就加歐迪黑奶
我D裝愈黎愈好然後Galgoria stage 4 Dispatch反而由100%跌返落去
Ve$pa
佢個dispatch win rate 好古怪的
時高時低咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞