[I/A]King’s RAID 王之逆襲#208 我大潘希洛奈世界第一

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
你練太多DPS
粉炮+(射Lin/黑男主/黑男盾)就夠
起馬要220左一隻先
同埋打高戈既話要練多D sup
EG金盾貓弓伊索蕾 Nia/Tanya
考唔考慮轉走Theo把魂武
買左伊索蕾,金盾係邊隻?
有諗過轉走theo,因為粉毛打高戈dps都不相上下,但個卷我低能用鬼左
王城NPC
增傷同加魔防
組隊方面宜家有邊隻可以留?除左升伊索蕾仲有邊隻去升?
必升就黑奶+粉炮,呢兩隻要隻先10星220
第2DPS就射Lin/黑男主/黑男盾揀一隻
然後坦用住矮人先,媾到金盾就換走佢
淨低3個位就伊索蕾+(貓弓/女僕),睇你第2DPS揀邊個,唔好撞位就得。然後刺客位用Tanya/Nia
呢個係For你高戈5或以上既
4既話有220粉毛加埋第2DPS有一階靈武可能都過到。
同埋要搞下D神器,例如皇城換大地祝福同深淵皇冠。
有神器券就換粒太陽之石。
今次好簡單同路人打都輕鬆贏
幾時再送轉移卷🤦🏻‍♀️真係好後悔用左。
有冇咩包課左追快少少
你用咗專武定魂武?
魂武
沙克梅神器簡邊件好?
PVE 異質劍
PVP 頭盔 光輝
魂武卷應該唔會成日送
依家D禮包除左簽到版都唔抵課,你要等下佢出其他活動先
咁我宜家專武轉比潘希同射lin先?
有三張
手頭上仲有幾專武 專寶 同魂石?
淨係轉專武有啲唔上唔落
淨係專武既話無乜必要,專武佢送好多。
反正你依家穩定打高戈都唔係一時三刻既事
最重要兩隻dps,同黑奶盾
咁樣,簡左nia,伊索蕾,女僕,射lin.
宜家坦用住clause或者jane先得唔得?
同埋女僕打高戈係咪要推高物防同m.block?
物理clause 魔法Jane 用住先就ok
建議之後嘅資源隻中俾一隻dps
現meta 潘希》射lin
射lin 暫時的赤月嘅表現好過潘希
決定咗唔好轉

Theo可以繼續用住先 配返魔法隊坦/sup
應該打到大地6 大小沙4
不過唔建議繼續投資落去 除非有愛

Sup方面搞掂dps 就升黑奶
決定用潘希 可以升Oddy
物理隊可以練埋艾班同喇叭
高戈要雙dps 女僕單體buff好少上場
Btw 記得買靈氣
今次買到幾多得幾多
以往買5個靈氣寶箱先保底40金波
今次一個箱保底50金波
價格冇變都係2000鑽per 1

新手第一把220就係靠呢啲靈氣寶箱
前後8日 總數16000鑽
咁戰士位練邊隻好?
金盾,??,nia,射lin,潘希,伊索蕾,黑奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞