[I/A]King’s RAID 王之逆襲#208 我大潘希洛奈世界第一

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
隻dps卡係115 d紅金波好難搞
基本上第一隻220都係靠靈氣寶箱
有練度之後就打赤月/大沙或多或少拎啲
話說而家PVP勝者 輸咗都有獎勵
唔想打嘅可以入去送頭
儲起換UT UW
龍妹上咗一個Tier
PVP多300爆
PVE 可以30秒過流動10
PVE 大BUFF
PVP都係麻麻地 被人斷技
公會裝定魔王裝要買T6/T7箱??

唔直接買T8原因係?
買公會裝箱。魔王裝要打魔王Raid,同埋打鐵佬一個星期有4張自選2屬買。
因為對新手黎講係貴,不過如果你有幣多都可以買既。
我玩左幾個月, 公會裝應該直接買T8?
結論係箱同升階材料一定要買
T8單件就次之
因為箱係一箱有3件裝。

香港巴打準備賣血
仲有呢個全球活動 唔洗登入淨填ans 夾10000個答對人數
https://www.plug.game/kingsraid/1031551#/posts/3201
答案應該係朱諾

P.s. 佢個web可以係咁刷嘅喂
1個分身10000人
呢次平衡改動國外Plug 成個版都係到屌緊
沒有期望
龍妹幾好
利申練龍妹
好似次次都屌 比我係vespa就真係以後唔再出balance
但講真有邊次平衡真係做得好 做平衡條友根本唔熟GAME
佢搞D技影響pvp定pve都未分得清 一做壞負面影響好大
頭先睇巴哈 原來又有變相nerf 寧願佢唔好搞多野
淨係郁下倍率算 加加減減屬性 / CD 好過 龍妹就係好例子
但公會箱係公會商店定紅鑽買?
好似搵唔到有得買
公會戰役商店,打死左Boss就會有
懶睇
又衰咗邊隻
PLUG有篇係講血法
走去睇下改咗乜
一望笑死人
同冇改有咩分別
粗略咁講下 但戴定頭盔先 因為我全部都無練 參考果個未必係高端玩家

蜘蛛 -> 無左開場即時扣防 nerf開場瞬間爆發 換得30%減療 有人覺得唔值
蕾娜 -> 平衡之後auto技能施放有問題影響輸出暴跌
血法 -> 原意係加強 但改d唔改d 求求其其 極大機會有2次修改
公主 -> 完全理解唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞