mouse pad 選擇

120 回覆
0 Like 0 Dislike
30分鍾 都係日馬算
btw 日本快一個鍾 你要買就依家好買了
岩岩買左
唔係掛... 早2星期先買完 啲支那香港人真係...
日馬得幾張zero無邊寄香港 仲要勁貴 都係要喺返佢個website買
我正正用緊raiden mid打fps, 配埋hyperglide個感覺似用緊份全新膠pad, 好正
高dpi 用咩穩定d 用緊qck heavy 好似有d怪怪地
qck heavy 滑到仆街 仲要高api
g640 o唔ok 我用緊zowie s2 粉紅色 個鏡面好滑
準備換gpro wireless 我有買埋powerplay
不過想另外買張大d 嘅旁身
qck 換落黎一開始會好唔慣,冇咁滑 我黎講csgo spray 係穩定左 好少會炒spray
我都係玩csgo呀 不過我edpi成1500左右
諗緊hyperx fury 定 g640
岩先拎返以前塊logitech玩 真係穩好多
我用左qck之後 lv7 跌到 lv5 我個時mouse同mouse pad一齊換 以為係mouse唔岩用
不過都係唔知買邊塊好
以前有用過 用唔慣硬PAD
睇review話artisan啲mouse pad個底好”sin”
有用過嘅巴打有冇哩個問題?
淨係用過xsoft,痴到實
artisan個底唔係出名痴咩 睇review話你打橫咁拉唔會點拉得郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞