[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(62)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
巴打上手覺得細唔細?我諗住買黎襯西裝,請問係Joxxx定行貨?thx
我隻手6.0 inch 外國bt買
覺得size啱啱好 但唔覺得襯西裝好 好似太raw
我同你隻手差唔多,睇落唔算細。
想搵黎襯結婚用我係jomxx見到600usd左右算唔算平?
Wow 結婚!Congratulations
600USD差唔多 我折完買550USD未連tax
結婚應該是 jazzmaster 果種好點吧?
https://www.jomashop.com/hamilton-mens-watch-h32515555.html
多謝巴打,我仲揀緊買邊隻好,本身有隻panerai 但太大隻唔襯老西,揀唔岩可能帶隻apple watch算
呢隻睇落幾斯文,唔知上手係點
啱自己心水就好了希望你揀得啱
結婚戴apple watch不如唔好戴
平平地買返隻dress watch啦
apple watch? 你冷靜啲先
睇你會唔會爆 budget.
我覺得呢隻外型唔錯
萬零蚊仲有 COSC自家芯,
遊絲,馬仔,擒縱都是 silicon
5日鏈。 個 spec 無得輸

https://www.jomashop.com/baume-et-mercier-watch-10467.html
貴左小小
恭喜巴打
呢度又多個人加入咸仔 pilot 行列
遲買真係多折扣,我當初原價買好貴呀
見你成日post比你茶毒咗 呢隻真係越睇越有味道
原來精工錶係撐警民族敵人

要換錶了
起碼呢款都係有以前 70 年代 ham 嘅錶做個模
復刻上來都算似,價錢又唔貴
不過你要小心上磁,我前幾日先消過嚟
未消的時候一日 +30s
消咗後一日 +6 +8 左右
星期六都要返工
真係拳頭都硬哂呀
返咩工星期六都要老西
校工,open day
Thanks 我會留意下
u r not a 窿
大家睇咗 PP 6301P 條片未
好正

https://youtu.be/C30_K8A6loo
睇緊Mxxxxxx
小弟隻閪手得16cm
會唔會太幼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞