[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(62)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
俾你哋講下講下真係想買咗有 HK 嘅 World Timer
如果搬去第度,望住隻錶都真係會懷緬
係呀要快啲起行
如果人走得太多,我覺得會有出境管制
到時真係成個歐美送護照俾你都冇用
我都係因為咁所以先買gp 隻laureato ww tc
買!真係好抵玩日用一流 機芯又勁
幾錢呢?呢隻錶
條帶好正 巴打去BT訂?
如果巴打唔係度post勞既話會開心好多
無計呢邊既post有深度啲, 食負皮都想post返呢邊

無任歡迎
你好好,想錫啖你
好人一生平安
其實去加拿大嘅話唔識英文都生存得到
crown guard 線條同主體唔係好夾
禁左制買,就係為左Hong Kong呢隻字
Eligibility criteria for this open work permit will look at candidates’ post-secondary education completed in the last five years, either in Canada or abroad. Spouses, common-law partners, and dependent children can also apply for a study or work permit, if they are eligible.
家母唔識英文。到步咗幾日望到樓下有班人手fing fing 即刻狗衝落去,當年無大陸人,全部香港,好快就friend曬。之後去唐人街讀英文班,初,中,高班讀完,又再loop,免費㗎嘛,係娛樂,不知幾爽。 啲同學乜階層都有,都玩得埋。
巴打speedy條帶喺邊買
Post 翻張先。幾年前用points換嘅

你指FOIS個條?
個條原裝帶黎
4,5 字就有撻嘢?
新鮮滾熱辣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞