[多圖]問係咪衰十一原來係道德撚 ig page公然宣傳俾帽人戴係正常

173 回覆
386 Like 9 Dislike
正,嗰度真係傻鳩聖地黎
之前有個女仔喺嗰度開post,佢話自己有男朋友,但比個男性朋友飲醉咗之後屌左,好唔開心點算
之後嗰度成班人喺度圍爐安慰佢,戇鳩,自己有問題在先搞出個大頭佛,又唔肯去解決又逃避,淨係識得上嚟圍爐,你咁樣係大專生咩?你咁係成年人咩?
冇事嘅時候呢,就話自己大個啦識得選擇啦,有事嘅時候就逃避,唔肯去解決問題,唔肯面對現實,淨係識得搵人圍爐
屌開架啦,一早blcok哂
咁連登都好多傻鳩嘅
應該話呢個世界大部分人都係傻鳩添
越on9嘅野越多人鍾意
依啲page個價值觀真係錯撚哂,亂尻咁作啲故事出黎,啲00後走去信,又走去做咁。

要人比錢先入得會,然後真係靚少少純少少既我99%肯定係admin/佢地圍內自己食自己屌,然後美極肥婆就分比出錢入會幫毒撚

入得去既都一定係啲mk仔女,毛都未生齊個班,成件事都錯哂
自願俾人拍

未經佢同意就流出
係兩回事
我舉個例子
你喺條街撩鼻屎
你enjoy咁做
然後有條友影低放上網等你俾人笑
係兩回事
明?
利申我冇興趣去睇條片
睇完再話人抵死嘅都唔係好得去邊
唔怪得一有人challenge佢就咁嬲啦
因為admin講過自己以前都玩得好癲
佢點會覺得偷食有錯
講得好
同意拍唔代表同意流出
唔可以因為人哋同意拍就話人哋抵死

呢啲人同嗰啲問人流出片有冇link冇咩分別
最緊要賺錢 其他野就尻up?
仲要窒你做生意有咩問題
冇呀冇問題
但唔好咁撚仆街囉
仲話自己黃
佢篤尿就黃
呢個page啲道德觀價值觀錯哂
之前睇過幾個post 一堆又出軌又呃蝦條又衰十一 仲有啲誇張到作故仔咁 個admin同啲comment仲覺得冇問題 完全教壞人
然後啲comment有啲人好有經驗咁 一睇原來中學雞嚟
睇到我諗緊自己係咪太保守太守舊原來啲人咁細個已經咁識玩
佢地好鍾意用對性Open 黎包裝有道德問題嘅事
有人指出時,佢地就會用open d啦去回應

大佬,對性open唔等於你可以傷害其他人㗎
可以作嘢嘅
想人哋覺得自己好勁
但原來連安全性行為係乜都唔知
仲話性觀念開放
jm9
正經性教育嘅唔睇
睇垃圾
啊我屌,原來有d咁嘅平台
搞到我都想入會試下識d淫女,綠帽奴俾條女我屌
btw睇見12歲就知智商未夠啦,仲夠膽收人入會唔驚佢俾人呃先好撚嘢
你話只收18以上,至少都叫做自己成年自己承受返
Open啲啦,人地admin鐘意人獸交唔得架?
見家長

遲啲到小二問
垃圾page
連埋90kg90pounds同lover channel一齊report啦
呢啲page應該要report下
咪就係
呢個page 仲分分鐘會走佬收皮
真係on9 唔係講笑
唯一一個可能係tinder要18歲以上先玩得
d小朋友唔係好match到同年紀?
但係大人都俾錢就真係on9
佢唔係話16以下唔入得
係: 16以下唔入得會?咪搞笑啦 咁不如話16以下唔玩得交友app
好撚憎呢啲on9 page

next sexy話幫人「交友」但啲態度閪撚到乜,應該自己都想喺裡面食女俾錢佢入會嗰啲都戇撚鳩,問佢詳細啲又發爛渣屌鳩人之後又偷偷哋改啲terms

90kgs and 90pounds又係經典,都唔知做乜撚嘢仲要學人開台,內容一啲營養都冇淨係想賺錢又幫啲佢都未用過嘅產品賣廣告又出埋啲濕鳩post話呢啲就係情侶相處,實情就係toxic到爆嘅相處模式就當係sweet

lovers channel呢啲更加唔洗講,拎人啲投稿嚟笑,事主搵佢仲要咁閪讀乜撚嘢大學呢啲閪pages一個個都冇營養仲要咁多人follow,快撚啲收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞