[多圖]問係咪衰十一原來係道德撚 ig page公然宣傳俾帽人戴係正常

173 回覆
386 Like 9 Dislike
00後價值觀逐漸崩塌

好撚癲
但係個平台一定唔會係呢個囉
真心,佢咁樣亂咁教真係多得佢唔少,一陣d小朋友又以為open relationship就等於可以隨便亂搞
依家既社會風氣越嚟越不負責任
做生意唔係問題
冇人叫佢哋開善堂
但都要負責任保障返參與嘅人
唔係去到到陣時出咗事就卸膊

真係唔知有幾多小朋友比佢哋影響到
潛移默化咁成日見到呢啲錯誤訊息
仲點會知點樣好好保護自己
分分鐘受左傷害都唔知
離曬大譜
到時候真正既open relationship就多得佢哋唔小。
依家嘅社會風氣係:唔鍾意咪quit囉
啲人完全唔覺得自己有問題
更加唔好講負責任
尤其是係呢d ig page
將分辨是非嘅責任推卸晒落讀者度
淨係識話12歲都可以交友
tinder都係18歲以上先用得
真係毫無道德可言
呢個page真係好撚on9
日撚日係度宣傳埋啲錯誤思維
叫人話有男女朋友都可以玩 識朋友又得搵sp sl fwb咩都得
講撚到出軌完全無問題咁 dm過幾次問點解可以覺得出軌無問題都無理過
頂唔順真係unfol咗
仆佢個街啲價值觀仲錯過啲連登仔
不知所謂 睇得多會影響小朋友思想
好似之前殺女友果個工程仔 上得多連登搞到佢覺得所有女都係雞係公廁
即係我覺得玩呢啲唔係問題,但諗清楚後果囉, 唔好一句話我先得十幾歲我點知喎就拍拍籮柚走咗去, 好似SLUT嗰單嘢咁,有啲人真心膠真係話咁樣害死個女仔,但個女仔自己自願㗎喎,佢自己自願畀條仔拍㗎喎, 有咩咁可憐呀抵死喎完全係
你有無問佢邊度聽返嚟
其實呢啲page 係好受中學生同埋大專生歡迎, 我唔知佢哋係咪接觸呢啲資訊太過容易,所以佢哋好多時睇完唔會用個腦諗係真定假,如果大家有興趣嘅可以上另一個forum睇下,叫Dcard,入面以大專生為主, 佢哋係好鍾意討論呢啲page share出嚟嘅故仔,同埋佢哋好鍾意討論自己啲男女關係點樣混亂,跟住引申咗啲咩問題阿咁
BTW,唔係所有大專生都咁,只係真係有好多呢啲戇鳩仔同傻閪,呢度感情台都好多
其實差唔多要改口做10後啦 仲有兩個月就2021年
TG興過一輪BOT攝合SP
呢個要收錢笑撚咗 20條撚vs1塊閪
其實呢個po都係我喺dcard搬過黎㗎
屌係咪痴撚線小四

我小四講揸波 都比老師屌
冇錯呀,所以佢哋從來唔會為自己喺處理男女關係上有問題而去負責囉, 最簡單要玩感情的話,你玩得起咪玩囉,你拆得掂之後衍生出嚟嘅問題咁你咪玩囉, 好撚憎啲人成日亂搞男女關係跟住搞咗個大頭佛出嚟就問人點算點算,乜撚嘢點算啫,自己整嘅屎自己執啦,垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞