[多圖]問係咪衰十一原來係道德撚 ig page公然宣傳俾帽人戴係正常

173 回覆
386 Like 9 Dislike
exac7ly
呢d d page既受眾仲低年紀過兒登同笑波子
台灣好多講sex嘅page都好健康
宣傳正確性觀念
教人要戴套避孕之類
係香港嗰啲就又戀童又輪姦
因為自己想做
人地台灣真係揾醫師去講
next sexy佢個定位好明顯完全唔係正確性教育
佢只係一個成人台
但係係一個好多細路睇嘅成人台
講到自己係幾咁開放嘅平台
點知原來gay同les都俾佢當係性癖
陰謀論諗,分分鐘係掛個黃既名
到時比建制狗又話黃營就係淫亂
佢乜都唔負責任架
咁就真係多撚謝晒
係咁㗎啦
依家d ig page興唔負責任
Admin前後矛盾
駁唔到就人哋弱智
痴線佬黎

唔知醜
佢係用人哋啲故仔嚟吸followers,有時真係一啲好離譜嘅嘢佢係會照post,又任得啲人留comments恥笑人講性就唔係淨係講啲juicy嘅,我睇admin本身連正確性知識都冇就學人扮嘢 性癖同性取向兩樣嘢都溝埋一齊講,扮哂支持性小眾咁點知啲基本嘢都搞錯 佢有次串我出故仔唔洗講安全性行為同知情同意,係嘅係嘅,因為佢唔知係乜嘢嘛有時仲喺story話自己以前都玩得好癲,明嘅,睇佢個款都似偷食過咪撐人偷食囉 知情同意嘅就open relationship,暪住咪出軌囉 其實IG都有灌輸正確性教育嘅page,但就係因為太正經所以冇乜人睇,呢啲濕鳩page就大把人睇仲要課金
又唔可以咁講既,呢樣係關睇post嘅人抱住咩心態去睇
Cls報狗啦
最好笑係佢係走去教人,9up都當自己好有邏輯好識得思考
題外話 好耐之前我個fd入過會 都幾個月前 計過入會男女人數 唔計額外收費 淨係入會費 都賺左成10萬
香港人錢真係易賺
我諗計埋的額外收費 同埋呢幾個月佢有其他新會員
真心可能夠比首期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞