[多圖]問係咪衰十一原來係道德撚 ig page公然宣傳俾帽人戴係正常

173 回覆
386 Like 9 Dislike
個ig page就係 next_sexy2啦
依家先知原來光復香港同衰十一係一樣架

admin開班教人gay , les 同俾帽人戴係一樣嘅性癖
你自己接受唔到唔代表人地係唔正常架

有咁大個交友平台梗係要幫人出軌啦

男女入會收費不一點會係性別歧視呀

admin話交友咋嘛,不限年齡,12歲都可以交友,咁唔知酒聚係咪12歲都可以參加呢?

睇下admin點回應啦

咁嘅ig page一啲營養都冇,仲咁多人follow,好多中一二小朋友睇埋晒佢地嘅post,學埋晒啲on9性知識,價值觀錯晒。
黃唔係大晒架喎,香港人唔係要俾呢啲ig page繼續發揚光大呀嘛?
啲人睇佢啲sex 膠post上晒腦
cls,即刻入會秘密調查下先
admin話佢地係交流性嘅平台,好健康架
要俾多啲人見到
加埋睇嗰個都冇
好多小朋友睇呢啲睇壞腦
同過admin交手,明明佢自己IQ Below average但就一句鬧人弱智
同弱智交過手
綠帽癖我有聽過,但因為綠帽癖而叫對方出面再有partner都係要多方知情同意下進行而唔係綠帽癖嘅人自己去偷食就話係滿足對方嘅性癖講得偷食即係偷啦,對方唔知啦 Admin真心低智,講咁多咪又係因為自己有個交友平台
綠帽癖同俾冇人帶唔同架
其實連環殺人犯都只不過係有殺人癖好
但係唔代表佢就可以去殺人
多謝你
點解宜家咁多呢d 19 page 掛住個黃字就搵錢
佢連consensual sex都唔講,交流啲乜撚
佢地個「交友平台」嘅會員卡叫「黃到發金」添呀
俾人問兩句駁唔到攞場抗爭出黎講
衰十一都係俾佢講到同光復香港一樣
點解冇人話佢食人血饅頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞