[多圖]問係咪衰十一原來係道德撚 ig page公然宣傳俾帽人戴係正常

173 回覆
386 Like 9 Dislike
威溝道地綠茶mk到
睇佢啲story highlight見到有d會員都正正經經咁嘅樣,佢地知唔知自己課緊金俾啲咩人
正過賣相
肉都唔洗賣就輕鬆賺到首期
真心諗唔透
tinder又唔洗錢
sp fwb 普通朋友任你搵
點解要俾錢人喺ig搵
其實我個fd入完會之後 識左一兩個 好快沉底 要比錢先升番上黎 真心好on9 聽完想屌個page好耐 thx樓主
(P牌推唔起)
咁十一哥一定好黃

Next sexy? 不了
你個fd就唯有當交學費啦
呢個世界咁多免費交友app 任君選擇
唔好再睇唔開俾錢呢啲垃圾page賺
性病平台? 成個page加埋睇個都好嘔心
好佩服啲mk仔打咁撚多字但完全冇内容
唔好咁啦 人地以為自己滿口名言㗎
一開個page,望落仲誇張過啲甜故網
Page岸鳩,個垃圾admin仲撚岸鳩,乜撚野去m記點解呢個餐貴啲,現實應該係即刻搏咀嗰啲柒碌
唔講咁多 即刻搏咀
佢呢個page真係黃,開約炮平台仲唔“黃”?
唔怪得人地會員名叫黃到發金啦
淫亂小朋友派對
香港未來

一型班冇撚腦嘅咸濕大陸仔,瘋狂中出偽韓妹
明明帽癖個玩法同 open relationship 一樣,多方知情同同意先可以玩講一半唔講一半不如唔好講
咁幫人建立錯誤的性知識點計
首先呢個page你一禁入去就全部都係啲浮誇嘅sex story,包括輪姦出軌人獸交同衰十一,我完全唔認為佢係一個分享正確性知識嘅平台。佢教錯唔係另一回事,佢教錯就等於佢唔係分享緊正確性觀念。佢嘅所謂性教育就係教人綠帽癖係正常,出軌呢啲唔符合普世價值嘅野無論點講都唔會係正常,仲喺知情情況下幫有男朋友嘅人搵sp,呢個page明顯毫無道德底線可言。佢另一個性教育就係gay同les都係性癖,gay同les擺明係性取向,唔係性癖,唔識唔該唔好誤人子弟。其次,男女唔同錢點會唔係性別歧視,佢提供同一個服務但係男女就唔同價,供求問題雖然係有,但係有啲基本準則係更應該要有,香港有club都係收男女唔同價,n年前都上過新聞探討性別歧視嘅問題。呢一點雖然係供求問題引起,但係唔代表佢唔係性別歧視。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞