相信香港地好多人都對GK一知半解, 到底有無版權?入黎話你知(3)

1001 回覆
11 Like 32 Dislike
唔係幫你㩒掣佢地唔係淘寶幫你買
而係會有代理群,啲工作室派體數比啲代理
代理價一般係定價嘅8-9折左右
新啲嘅工作室可能會再多啲折
啲代理就係賺你代理價同定價之間嘅炒價
某啲黑心淘寶店會跟住市場價炒/斬單
斬單即係同你講無貨到
無版權9成9海外一向無限 有版權既體數先係真體數

代理又點會賺咁少 當佢寫賣2000人仔 但工作室要比代理費 即工作室實收1999-1000人仔不等 睇邊間

而香港呢 就食上面個舊錢之餘再賣貴d 舉下例專_賣隻簡炭 佢就已經比大陸貴120蚊 直接賺代理費+120

你明解點解呢d大代可以有咁大地方既實體店仲可以養員工未? 因為真係好多人唔敢淘而進貢比佢地 雖然佢地有本地售後幫你修模

港代既實體店話就話展示 實際就係出公數玩玩具 然後又新野既話舊野又可以市價賣無限loop

大陸好幾個大代老細都已經買別墅渣靚車 請幾個員工對客自已慢慢收錢咁玩
都估其實香港代理都係幫你係某寶禁個制
我而家訂左3隻都未收到貨, 1隻搵香港代理 2隻上某寶自己禁, 第一次買有咩注意
唔係幫你㩒掣佢地唔係淘寶幫你買
而係會有代理群,啲工作室派體數比啲代理
代理價一般係定價嘅8-9折左右
新啲嘅工作室可能會再多啲折
啲代理就係賺你代理價同定價之間嘅
某啲黑心淘寶店會跟住市場價炒/斬單
斬單即係同你講無貨到

多左個炒字 自膠

無錯,到時話工作室無貨派比佢/通知左你但你遲左補款等等唔同嘅原因斬單
然後就賣比啲vip/高價徵嘅客
或者最無恥就炒價掛返出黎賣
條女幾正
咁既樣都有條正女 咁我d女應該排到尖沙咀
唔排除真係有幫你禁掣
雞來架請黎拍片衝view
今日訂左呢隻
係兆萬訂?
係啊
淘仔訂係咪猴__、怡__、小__呢三間比較安全?唔會斬單
你呢到得第一間先係真正安全
其實你任何代個到每月課夠數係咪都安全
賣 Tsume Vegeta 比達 1/4 正版 連啡盒。

https://t.me/xyzthc

Gem好似靚d但aniplex post好撚正
有咩好比 兩隻都唔似正版pvc點解唔等alter或者睇下bellfine
Alter會靚d?
Gem個隻差好遠 變左第隻人物咁
依排gem搞咩鋼煉個個都係咁好似ps完咁
pvc界有邊間挑戰到alter ssf咁貴就唔提了

岩岩收貨
問題係都唔見佢地冇出炎 alter就有隻蟲柱 係幾正
有咩好比 兩隻都唔似正版pvc點解唔等alter或者睇下bellfine
Alter會靚d?
pvc界有邊間挑戰到alter ssf咁貴就唔提了
問題係都唔見佢地有出炎 alter就有隻蟲柱 係幾正
出咗洗唔洗叫你等呀同埋過翻鬼滅po傾好似好啲
鬼滅既gk唔可以係度講? 我又唔係討論劇情
快開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞