相信香港地好多人都對GK一知半解, 到底有無版權?入黎話你知(3)

1001 回覆
11 Like 32 Dislike
1:6先係50 1/4 要成73
LS 手工幾好
1/6有興
想問下d師兄, 最近見到隻黑珍珠既gk想買
佢post埋黑珍珠logo既相出黎同話會送銘牌, 個模型岩岩出黎, 遲d會上色就出貨
想問下呢d廠會再出第二水/第三水咁樣?因為第一水都上年開始賣 定還是佢抄黑珍珠既gk自己出
因為佢都係代理咁
我唔係比古洛FANS
不過呢隻個POSE真係型撚到漏水
無玩開gk
入來望一望張圖中左毒
黑珍珠無出野十世啦wo 仲點上色個十刃共嗚佢地都棄棄地 專心集美 連副業魔方都比佢半棄
而且黑珍珠舊既野太多翻模無盒就唔建議去

所以GK同雕像唔存在再販 你真係好想買某隻黑珍珠出既海賊角色可以等集美 反正佢都係拎舊模改少少就拎去監修呃多你一筆 但又真係整得好你又吹唔漲 除左第一隻冰雞有設計失誤
即係呢d都係老翻黑珍珠整出黎既? 師兄翻模冇盒即係咩意思 我見d人都話有盒同有個銘牌
會愈買愈大隻
Ls之前隻悟空都唔錯嘅
呢款幾好,我都有啲興趣
但都係覺得價錢有啲進取,
加上悟空比達係下面有啲多餘
不如講下你係邊到見到同咩角色
比張圖黎望下
正常啲廠唔會再版做臭自己
Mrc另計 已經沒落
我諗佢炒埋隻龍拳冷飯就差唔多收皮
重點無聽黑珍珠開訂好耐
老翻係其他人拎隻大貨去翻模 翻完只有正版大貨質數5-8成 呢類野唔會有黑珍珠個盒 但有一個正常紙皮盒 不如你擺你隻野上黎比大家望下仲好 後追黑珍珠好易出事 有玩開既人翻模一睇就知 有牌呢d並唔係咩證明係正版既野 要知道連版權雕張出世紙都可以翻 咩人都可以做0001 要分最緊要係賣家張實物圖 最好有埋佢大名 話比人知佢唔係上網偷人地隻正版圖
玩藝術雕可以留意下 御龍太高汁 30號主店限時不限量
超高汁
唔該曬師兄, 原來老翻再老翻都得再問已經搵唔到d資料, 都幾肯定係再老翻
但係有肉食嫁咩?如果做到咁既技術做咩仲翻人地, 同埋想買所謂既正品有咩途徑? 得香港代理信得過?
商人唔會做無肉食既野

淘寶 本地代理
幾靚
但唔會值兩皮野

舊版1/4

新版1/6

得罪講句
MRC 真係愈黎愈垃圾
笑左 衰撚過$100景品
D膚色係相機問題定真係黃膽病?
暫時睇左幾個人影
都係咁
好彩忍住左無訂
之前vkh係咁rerun死話唔關mrc事
自從𢱑爛塊面借啲意rerun埋魔貫開始mrc就走下坡
無乜新野開之餘 啲冷飯仲咁垃圾
好地地一隻神物搞成咁,整臭哂自己個朵
長知識了,依家集美隻雷神太貴唔捨得入,巴打最近邊間訂開
最近訂都係集美雷神同ils綱手 雷神香港唔貴吧 見有人放自刀tim 不過香港代理個原價已經係原價+500-800左右
原價記得係8 9000 人仔 體數得33隻 個上色工序又極煩仲勁易炒用時又耐 當試黑科技 原價+1000-3000都算接受到 但比人炒到2皮就係on9
原價係8000?
6788人仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞