相信香港地好多人都對GK一知半解, 到底有無版權?入黎話你知(3)

1001 回覆
11 Like 32 Dislike
唔好諗啦
呢個post人均一隻
一齊發達/一齊中伏

团队:T.N.T Studio 
作品:上弦之三 猗窝座 血鬼术 术式展开 破坏杀·罗针
比例:1:6 
配置:地台,人物主体,地台灯光,红蓝双色可选 
尺寸:高27 宽25 深25 
价格:1388  定金待定
体数:288
开订日期:2020,12月5日 19:00
预计出货:2021年二季度
备注说明:红蓝双色均为还原动画,样品在制作动态灯光效果的时候有些磕碰划伤,有一些漏光,大货不会漏光。

各位覺得呢隻tnt 上弦三如何
有邊間工作室係高質同比較差?
不過不失
個地台燈幾有新意
有愛可以入嘅
但無隻炭治郎咁wow出聲

Tsume 10週年Batman
得啖笑做到太日漫feel
lm真香
玻璃櫃有冇話趟門好定推拉門好d
用過趟門好多塵入 唔知推拉係點
GK界大毒瘤youtuber又出片
要做到接近無塵你就要搵有加裝外框個種玻璃 當然會貴好多 普通推拉玻璃框一樣易入 其實要擺得靚可以唔用璃玻門 勤d清塵就得 買個大毛掃得閑掃2下已經ok
毛掃你地通常買邊隻有冇示意圖睇下
有版權問題想問下
Po頭講既個幾間公司係一定有版權?
會唔會係有d有 有d冇?
我想知隻野有冇版權可以點查?
因為每個動漫都有版權
但第一頁講個啲九成九都係拎左版權先會出個套野嘅版權
好似tsume咁買左hush蝙蝠俠版權先出
如果要出啲無版權
就好似集美咁
無版權嘅雕就用第二個工作室嘅名—黑珍珠
原來我之前睇既都係冇版權
我諗之後睇價錢就分到
都差得幾多下
想問師兄d代理問題
1.之前上某寶搵左個細d既代理訂野, 個群都有兩百幾人, 佢d 簡介同龍x home呢d大代理一樣, 問過佢都話只係代理幫訂
因為果陣都搵佢訂左另一隻野(未夠鐘補款), 所以見佢推薦就搵多次佢, 其實呢d驚唔驚有走數問題

2. 跟住見返香港d代理幫訂其實計返港幣差價都係貴50, 咁其實搵香港代理幫訂安全d? 但係佢地又點賺 冇理賺多你50蚊但係幫你食風險

麻煩d師兄教下路
1. 淘寶唔存在拎唔返錢既問題 只係有無貨比到你 比唔到就淘寶客服要佢退

2.貴50都要睇邊間 最好就肯定係專_
Thanks馬雲巴
唔該曬師兄我驚佢會當我收左貨 咁大同細代理其實冇分別?? 同埋見佢地十間八間都有 但就話全部可能得二三百體, 計埋香港同星馬台都夠分咩?

專_係代理? 我純粹好奇香港代理好似賺一百幾十都做
邊間最好就唔知 總之唔好有個Zone字
無版權9成9海外一向無限 有版權既體數先係真體數

代理又點會賺咁少 當佢寫賣2000人仔 但工作室要比代理費 即工作室實收1999-1000人仔不等 睇邊間

而香港呢 就食上面個舊錢之餘再賣貴d 舉下例專_賣隻簡炭 佢就已經比大陸貴120蚊 直接賺代理費+120

你明解點解呢d大代可以有咁大地方既實體店仲可以養員工未? 因為真係好多人唔敢淘而進貢比佢地 雖然佢地有本地售後幫你修模

港代既實體店話就話展示 實際就係出公數玩玩具 然後又新野既話舊野又可以市價賣無限loop

大陸好幾個大代老細都已經買別墅渣靚車 請幾個員工對客自已慢慢收錢咁玩
痴撚線 真係曱甴咁死唔去
都估其實香港代理都係幫你係某寶禁個制
我而家訂左3隻都未收到貨, 1隻搵香港代理 2隻上某寶自己禁, 第一次買有咩注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞