相信香港地好多人都對GK一知半解, 到底有無版權?入黎話你知(3)

1001 回覆
11 Like 32 Dislike
長知識了,依家集美隻雷神太貴唔捨得入,巴打最近邊間訂開
最近訂都係集美雷神同ils綱手 雷神香港唔貴吧 見有人放自刀tim 不過香港代理個原價已經係原價+500-800左右
原價係8000?
6588人仔
咁有間開8500都幾貴
7088乘1.15差唔多吧 最少比後追無版權抵
Agger
3千內都算,體數少
過一皮已經唔會買佢
大把其他選擇
差唔多啦
人地6588要搶同埋好多人搶
多數都加幾舊
8500係貴啲 但起碼唔洗爭
我買左8000
早排見人facebook賣單,總數7500定7700
都啱,不過over預算唯有忍手
又唔係一次要比晒 比完訂 年尾再比尾款
「體數:限體200體」
係咪即係指間工作室只會出200隻????
咁市面上就只會有200隻 (當然唔計a貨啦)
國內200=海外無限 全球200=全球200
我買嗰隻我見好多網都淨係寫「限體200體」
師兄有咩網可以official知究竟係邊樣?
gk唔存在official 要知某一間既詳情就自已dl個企鵝入工作室群了解

只有拎左版權既雕像工作室先會有official 無版權既點會做到咁出面
買左可以後悔 唔買只能反省
不如講下物色緊啲咩
大家問野都咁神秘
直接啲上圖問會清晰好多
其實我都訂左
仲要計到運運費
第一次訂我都8500 taobao 無咩信心
其實收人二手單都係唔穩陣 咁多隻艾尼路真心似得集美
細節滿分 個地台又靚仔 有愛必入 佢隻黑胡都好精細 唔明點解會出鬼鮫

Tsume 隻佐助都EUR 699 版權野真心唔平
淘寶買集美只要唔係搵個幾間黑店就99.9%唔會有問題

出鬼鮫同出海賊反派無抵觸 原本就係為左做埋火影條水路先開左間奇點試水溫
奇實唔明 好似HEX 好多人話佢都係找工作室代工
即係佢地只做設計?
師兄咁偏門
定想湊套魚人共鳴
Wcf 呢隻已經炒到貴過$350
所以我覺得買gk都ok
想儲齊革命軍
二手單睇下你講閒魚單定香港單

前身黑珍珠個隻都靚,
嫌集美太貴,黑珍珠平一半可以頂住先
等我到時包膠

黑胡自刀成千都無人要
其實唔差,
不過一黎無愛,
二黎艾斯fans唔想買隻黑胡篤眼篤鼻

咁狐忍同海賊王雙線發展又無咩抵觸
佢都係志在搵多啲錢

個隻我都有訂,你望返隻鼬升到成皮野就會覺隻佐助唔算貴
搵工作室定廠代工?
因為好多細工作室成本問題,無自己廠或者未搵到一間最好嘅廠夾,就會成日轉廠或者搵啲大工作室借廠代工
買左好多metal build同hottoys,依隻8000再買埋驚比人斬
同海關報1/3價錢是常識吧
隻野好大62x 52 x 52
係洶寶見到大聖gk, 小新gk呢d會賣現貨既舊款野, 其實係咪翻模黎??
咁點係上面搵到原廠既代理? 師兄都話版權問題佢地唔會出自己名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞