YIBAMBE (166)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike
Agger
何況其實JL個故事其實好簡單直接
ZSJL嗰4個鐘有成堆slow mo,慢慢講舊時同發惡夢
咁宜家zack個版係唔係四個鐘?
我無話joss 啲 on9野無問題,如果zack係剪成兩個鐘又無問題好順嘅咁佢咪完全無問題囉,但宜家佢係四個鐘
ZSJL嗰4個鐘有成堆slow mo,慢慢講舊時同發惡夢
成堆cut咗都唔影響JL自己個故事(唔理咩鋪伏筆啦)
佢剪咗先算啦,就係因為佢唔拍個兩個鐘版先要搵joss,所以就一定係兩個人都有責任,拍之前就知個要求架啦,佢又唔跟足咪搵人執手尾,除非你同我講佢本身都有個兩個鐘版for戲院咁另計
淨係一開始Superman 都鳩叫左5分鐘
將啲慢動作,惡夢縮短,剪做兩個半鐘都得嘅
都知佢唔會好大分別
點解你地仲有心機睇哂4個鐘
Release synder cut 但個synder cut 要補拍
咁究竟本身係咪有synder cut
We’re just so happy that he could bring his cut of the “Justice League” to life because that wasn’t in the plan until about a year ago.

https://variety.com/2021/film/news/zack-snyder-justice-league-suicide-squad-ray-fisher-warnermedia-1234935580/

啱啱睇到
一年前先開始搞
咪即係知道哂答案先去考試囉
bw戲院同迪加同步上
迪加要另外俾錢
又延期
本身諗住下個月尾就有得睇,而家又退到7月
根據「IGN」統計,全片有10.35%的畫面是慢動作,也就是全片的十個鏡頭內,就有一個鏡頭是慢動作

snyder cut
gvk
唔敢開 今晚去睇
睇完
<哥斯拉大戰金剛>劇透討論區
https://lih.kg/sJmAwHX
#717 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

F&WS個新隊長幾時殉職
好想一拳打爆佢下巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞