YIBAMBE (166)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike

左膠開地圖炮屌埋撐Chris Pratt既藝人
You’ve just started a war, civil war.
佢哋一式一樣淨係識得屌white men shup the fuck up
明明mark都係出哂名嘅左膠
到gamora出聲又屌佢係有特別待遇嘅黑人
左衛兵根本咩都有位入
同5毛小粉紅藍屍一樣
全部都係地球毒瘤
唔到今年都唔發覺腦唔係個個人都有
如果有手套可以撻走呢堆垃圾
我寧願攬炒一齊死 自願snap
我都想
見到個世界咁真係好灰
Oscar Isaac in Talks to Star in ‘Moon Knight’ Series at Disney Plus
https://variety.com/2020/tv/news/oscar-isaac-moon-knight-disney-plus-1234807840/
poe bb係好
但之前唔係傳john wick架咩
PS4隻 avengers game 抵唔抵玩
等減價啦
利申玩咗兩個幾星期就封印咗隻碟
睇過live
玩法都幾on9
一味打卒仔 冇乜真奸角
graphic同操控都麻麻
留翻啲錢買 spider man Miles Morales 啦
都係唔買了
反正有驚打
加盟DC隔天!漫威便找回詹姆斯岡恩
https://tw.mobi.yahoo.com/news/%E5%8A%A0%E7%9B%9Fdc%E9%9A%94%E5%A4%A9%E6%BC%AB%E5%A8%81%E4%BE%BF%E6%89%BE%E5%9B%9E%E8%A9%B9%E5%A7%86%E6%96%AF%E5%B2%A1%E6%81%A9-075007739.html

// 詹姆斯岡恩隨即向漫威影業總裁凱文費吉報告了最新狀況,而後者立刻問他:「你要執導的是《超人》嗎?」凱文費吉會這麼問倒也不令人意外,因為他最喜歡的DC作品便是《超人》首集電影。

詹姆斯岡恩解釋道,雖然自己最終選了《自殺突擊隊:集結》,但《超人》也是當時的選項之一。凱文費吉則對他說:「拜託了,拜託你拍出一部好電影。拍出一部很棒的電影就對了。」

詹姆斯岡恩表示,儘管漫威和DC粉絲之間相處起來往往勢如水火,但這兩大美漫電影勢力其實沒有像粉絲們那樣處處對立,因為凱文費吉一直為他保密至今,始終未曾洩露片中底牌。

「在我們於DC粉絲圓頂正式發佈的數個月之前,凱文費吉就已經得知片中會有哪些角色了,而他仍然知道全片反派究竟是誰。在他的保密協議之下,我想他相當值得信任。」《自殺突擊隊:集結》將於2021年8月6日上映。 //
dc救咗gotg3

戴口罩

勤洗手

唔好抗疫疲勞

留返條命見證assemble

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞