YIBAMBE (166)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike
隔離po世界大戰左一輪
冇追大戰啲乜?
Uncle Ben又死多次
Sam Bucky
咁眼利既。
Wanda vision同呢套都無出公海追post

https://www.youtube.com/watch?v=xu8SB_xte9M

成日話肥登搞爛佢套戲
啲fans先話要返佢個original ver
但你隔咗咁耐先嚟補拍一堆
已經唔係原本肥登插手前個ver喇喎
知道晒啲fans屌乜+想要乜 再補拍同執
同知道晒答案先去考試有咩分別
套套戲都用呢個做法咁套套都上神枱啦
唔係主要補拍發惡夢同執返vfx咩
邊有上神枱得dc手joke吹奏
你剪接唔同,就算拍嘅野一樣效果都唔同啦如星戰最舊個集,而佢所謂idea同之前係唔係一樣撚知咩
睇得幾開心嘅
同埋重點係你套野4個鐘,肥登任務係要剪成兩個鐘,當然佢啲惡趣味好難頂係事實,但唔可以將責任怪晒佢。本身佢做導演應該第一日就知唔可以拍太長架啦,係都要拍咁長zack何來唔係都有啲責任呢
今次啲鬼佬都吹奏得好勁
rt又高分
而家吹到要#restorezack唔知乜verse
exactly我上面咁講
肥登係幫唔落
但將隻鑊俾哂佢孭
工頭再乘機上神枱就太過分
講真呢幾年佢自己不停放風又po相
先煽動到個個都嗌要snyder cut
然後吹到係應fans所求先出
搞到好似陰鳩肥登咁
佢自己就做哂victim仲攞埋尾彩
真係笑到最後
WB責任當然最大,唔撚拍個人電影就大合集,但zack你明知套戲一定唔可以四個鐘架啦,今時今日仲教父年代咩,真係要大導演大品牌先有機會三個鐘,佢邊可能會唔知,明知作文要400字內你係要寫1000字,咁唔通又無責任,佢覺得拍唔到咁短可以唔拍,拍得就要做足要求,肥登任務就係執佢手尾
我一路都唔覺得唔拍個人電影就大合集係問題
如果你可以唔拍個人又可以拍到兩個幾鐘版上戲院無所謂,但好明顯就係唔撚得囉,唔通又dlc呀
應該話
唔拍個人就拍大合集而又成功喺兩粒幾鐘內講到個完整故事+剪接流暢
咪冇問題囉
Joss Whedon版執走濕鳩gag,改返幾個鏡頭俾Aquaman Sucks同Flash威下,改返拆老母Box嗰段已經好好多啦
根本ZSJL Cyborg條線可以照用又唔會爭太多時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞