YIBAMBE (166)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike
Mcu好似未係
Thor入面仲叫緊自己Masters of the Mystic Arts
一見到Evan Peter做已經諗緊會係假QS
邊有可能成班Fox X-men搬入嚟mcu啊大佬
我要HoM!!!!
作為結局黎講真係悶左d但收貨嘅
Tommy Billy and Vision
結局家庭感情戲好睇,係爭咗啲延伸去之後作品既劇情。scarlet witch最後感覺都係邪邪地,可能ds2兩大魔法師先對戰後合作。
本身無期待過佢出Scarlet Witch 個名
因為一路已經當係
但佢咁樣表達出黎,覺得好正

記得dc套濕鳩ss就咁將nicknames打落screen度好似powerpoint 咁
WV劇情Post勁多Hater
痴撚線連老迪點做宣傳都要屌 屌到MCU已死
明明EG上之前都已經大量同類手法
全世界搞Media都係咁嫁啦 幻愛咪又係係咁煲黃色電影圈煲到回本
佢地嬲嬲豬
比marvel撚,唔高興
唔係佢地期望既野就係垃圾
最大嘅撚就係Elizabeth Olsen講過有Cameo但成套戲完全無
QS最多叫Easter egg
無平行宇宙 垃圾
無Mephisto 垃圾
有玩宣傳 垃圾
cameo唔係淨指角色嘅
如果係指唯一一個QS嘅話 咁都真係幾失望
同埋我嘅理解依個Boner係一個配角 而唔係Cameo
你唔會話Thor3嘅Odin叫Cameo掛
咁Odin本身喺Cast list又唔同
Ralph要話係客串都可以嘅
咁都可以嘈
冇佢地咁好氣
Qs 其實都算係fan service
引你班友ff, 擺明玩野
但擺明玩野其實有咩問題?
編劇其實都串過班youtuber
Jimmy白板list晒佢地啲問題
笑緊佢地成日搵細節位野黎ff

至於之後會唔會用evan peters 做qs
根本冇人出黎應承過
反而呢招用得幾正,夠晒玩野

由鳩佢地,怒屌咪又係繼續睇
呢排睇Wandavision meme睇到好開心
Mephisto
點知連Luke Cage Level都冇
其實qs個位擺明就係撚你班觀眾,話比你地聽唔好FF xmen既角式會直接係MCU出現。

另外成套野就係叫Wandavision, 主線唔係講佢兩個咁講咩 演員講既野係有誤導成份,但其實由假劇本/崔那都知MCU不嬲保密做到足
我覺得搵Evan Peters做路人再戲入面扮QS
同IM3搵個戲子做Mandarin差唔得幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞