YIBAMBE (166)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike
Btw, 我諗呢度冇乜人討論既原因, 可能係因為個標題... 至少都加番「marvel」呢隻字啦, 好多人想搵Marvel集中討論區都search唔到
就係特登唔加
Why?
第9集
好撚癲
唔記得aos最後將darkhold擺左去邊
睇隔離 po 真係得啖笑,
最後
又話失望,又話比 marvel 撚,
根本由一開始就係成班友自己 FF 劇情,
唔符合自己預期就話套劇其實只係一般般
Stephen Strange失去地球最強至尊魔法師之位
Qs 佢地最嬲
Wanda 證實了這消息
wanda係咪會自動拎埋至尊魔法師既title
其實幾好睇,係咪d人太大期望
咁我都覺得係平淡咗啲嘅
之前集集都
build up到100結果俾80你
實會有落差
但80又未至於唔好睇嘅
最多只可以講 Paul Bettany 個玩笑開得太大,
但一路以來咩 mephisto,nightmare,
甚至平行時空,xmen 既連接,
根本就係大家睇完各個 YouTuber 講完推測完之後,自己期望佢地出現,
到最後唔符合預期就連埋之前既所有集數一律話一般,將成套劇否定,
呢樣係我睇隔離 po 最唔順氣既地方
佢吹到luke cameo又真係過份咗嘅
原來最想合作嘅係自己
Luke cameo唔係d人吹既咩?
可能我冇期望過掛
Interview又冇睇
kevin feige 話aos唔係canon
好似不嬲fan theory都唔準(特別係超粒方)

不過我真心以為會有ds 同埋冇諗過佢最想合作係自己
最尾咪出左DRS 招修練技
將就下
Sorcerer Supreme工黎咋
Luke Cameo係啲人錯focus
本身記者問有冇好似Luke咁冇俾人leak到出街嘅cameo
之後Lizzie答yes
然後就周街都Luke level cameo
我都諗緊 好似肯坐office in charge先有個title
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞