對馬戰鬼 (8) 對馬定對鹿?

889 回覆
6 Like 5 Dislike
thanks巴打,so far都仲覺得幾好玩,想快d升到上起碼107/108去打夢魘生存
夢魘係咪淨係用黎刷榮譽,我見佢寫跌d 裝最高都係105, 咁我打金故事唔好
有對馬2消息未
diu, 我呢排先玩隻驚,玩到第二章啲劇情好撚痴線

政子夫人你夠喇!!!

孝死個下真係估唔撚到,sad 到仆街
隻驚真係隨便cap一幅都可以拎嚟做wallpaper
佢哋真係好知玩家心意,啲景有特登安排過畀你打卡
同小次郎個手下打完嗰吓,突然間起霧一片矇矓好有意景

阿孝你是最好的
d 支線結局係都幾震撼同emotional, 係正
好撚爽,岩岩單人打金車隊,諗住刷把水漂石出黎,聽人講如果打故事打得好冇死又快既話容易d出傳說裝,平時組人打死到仆街咁就通常唔會出,結果第一場單刷就出兩件,一把水漂石一個源義經之手太爽了有水漂玩
啱啱買咗,down緊
有冇咩新手建議
幾易玩,你入去享受風景同劇情就得
稲荷收集快,水神易parry
不過呢啲你上網查大把文可以爬

佢任務冇得畀你左右結局
唯一一個叫做有少少變數係阿婆偷米任
你去到賊竇之後,可以喺右邊棵大樹聽啲賊仔對話再決定殺唔殺
多謝晒
風景好靚
未出online 已經爆機
原本以為online 會就咁copy 故事d 攻擊mode
今日玩 原來都幾好玩 好多新技
PS5玩唔玩到online 模式?琴日down 完個online mode冇反應。。。

如果得既話可唔可以同部PS4 連機?
屌那星打緊個主線 旅人衫隻螢光蟲話有珍寶攞 諗住打完個主線再攞 返到去無撚咗
岩岩特價買左 ps5 唔見有60fps 選項?
阿仁要拍電影啦
導演係拍John Wick嘅Chad Stahelski,應該值得期待
希望遊戲版個演員客串吓都好

https://blog.playstation.com/2021/03/25/a-ghost-of-tsushima-movie-is-in-the-works/
https://www.youtube.com/watch?v=A5gVt028Hww
雖然呢度冇人都想講
對馬戰鬼Director's Cut,8月20推出
有新地圖、敵人、故事
我覺得最值得讚係Sucker Punch今次加埋日文口型
呢項唔似其他嘢咁搶眼但真係會feel到佢哋好有心將遊玩體驗整到最好

新地圖又紫藤花又離島,又要做港女打卡

其實trailer 7月2出咗,但隔一日先po上嚟
願烈士安息
玩咗二周目
新火道護符+劍聖裝又型又好用
二周目,
戰旗同蒙古物品會唔會繼承?

白金唔馳齊呢2樣野,所以無搵齊,
諗住8月出dlc開2周目,如果繼承,就依家搵左佢先開2周目
喺PSN用消費券預購對馬失敗
睇嚟都係要落街買預付卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞