對馬戰鬼 (8) 對馬定對鹿?

889 回覆
6 Like 5 Dislike
回血彈 + 掉彈回決意
負傷回決意
普攻回決意
ITEM + 1 粒決意
被動技 + 1 粒決意

打嗰時無決意就掉下彈, 但慳住掉唔好一嘢鳩掉哂出去, 一兩粒掉完R兩刀
得閒片兩三刀就走位
見有朋友係左近就開香爐大家一齊補血
有香爐就勇少少貪刀+捱幾刀

基本上咁打, 你D 隊友唔係死得好過份的話長期有三粒決意以上係手
D彈放得靚, 貪刀位好少少, 分分鐘輸出可以高過戰士同剌客
長期招人打生存解獎勵目標
目標四職各25加總數150
日日都有打 呢期夢生淨係贏過一次
琴晚打咗兩場夢魘都衰咗
第一場大家清怪能力差
第二場喺另一個點有個人連死兩次搞到唔夠決意用
但附近啲怪都清哂搞到要跑過去救佢
一出圈就畀火箭射死,救佢唔切

你講嘅要點都差唔多洗咗出嚟
4/5粒應該放到一次唔知算唔算合格
但仲係打得差我覺得係因為廢同唔夠經驗嘅關係
打完會發覺有啲位行錯咗,點解唔咁做咁做

隊友有帶軍火真係輕鬆好多
有時唔記得用煙補彈藥都喺佢哋度執
多謝咁多位巴打教打
睇完你哋再去打夢魘2浪2武捱到去20都仲頂得順
點知突然froze咗之後畀亂箭射死冇人救
仲以為呢場有機
凌晨3點半終於街場夢生通關

但橙裝佢出輕敏之靈
唔好再畀呢把我啦好嗎
呢把真係垃圾
哦, 去到20 都已經證明個打法WORK 架喇
後面嗰幾個WAVE都係D 怪厚血D
用返同一個打法小心D打一定過到
我都想要把水漂呀~
其實farm 橙裝係咪打金故事最有效率?
如果依家先加入會唔會組唔到人
識玩打伊3仲快,五六分鐘一場,不過等過場畫面麻煩
weekend會多人d既,我可以同你打金生
公廁橙裝
夢生想開咪嘅意欲會多咗
尤其明明可以放大補全隊但畀槍兵一刀劈死嗰陣
好想叫隊友救我先

一個浪人你點carry夢生
琴晚2浪,到後期每波都只係得一半彈藥苦撐
有時想幫手守點但一放完煙畀啲怪追住嚟斬就開始手忙腳亂
係咪應該隊友行前自己偷刀比較好?

試過好彩金生3浪冇撞技,我一個奶其他就放火
一直伊囉池滿血睇住成個場都係火海幾正
thx巴打
不過守點等隊友嗰度仲係未上手
其餘有時煙散哂/急住救人,啲彈就去得好快

仲要多謝另一個浪人一齊補
2浪真係輕鬆同安心好多
其實要用咩角打夢魘生存戰
琴日同個fd 兩個配對街場, 我同佢都獵人次次入場d 人就即走
兩個出去夾是但一個用浪人會易match d,唔係搵成晚得個吉好冇癮
刷左三個星期橙色長弓都唔出
係唔係個天叫我棄game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞