對馬戰鬼 (8) 對馬定對鹿?

889 回覆
6 Like 5 Dislike
啱啱 test 咗
親身證實
巴打咁快
Ghost of Bakashima

好爛
開都哂撚氣
街場冇可能嬴
開mic又唔一定同語言
同埋入得街場都係唔想開mic
肯開既早就搵到人開埋party
琴晚打金生有個鬼佬問有冇人有mic
問左幾次佢都收返支mic
唔更新可以繼續洗
4人raid無得配對,毒撚無人權
有無谷可以約戰?
我夢魘生存同故事都係街場打,無mic照過

唔會無可能,故事都過左幾次
冇合作點打
格硬開片?果d雙子好撚煩又企到老撚咁遠
我同d巴打開住mic打左成晚先成功解金色衫帽
唔知你有冇玩過destiny

destiny啲raid係難到要開mic報數報位

一錯就會滅團

如果對馬都整到咁難就真係要有mic先玩到
夢魘生存, 3浪人街場無難度
我有其中一場故事真係同街場夾硬開片衝到尾好痴線,最後我死左7次佢死左8次

尾關果幾隻連住既肥佬卡左一陣

其他玩法就可能配到大家都熟手,唔洗講都知果下要做乜

即係好似臨過關搵寶藏咁大家都好似有共識打完寶藏先入鳥居
有死就解唔到skin
無得刷裝了
都有試過無死,果場隻武士痴撚線,一齊刺完連體一開大就搞掂,嚇到我即刻又去練下武士爽下
夢魘故事撞到雙刺客嘅話都易過,瘋狂背刺人,又唔駛俾人發玩
三連肥仔就放幻覺針等打到殘血再輕鬆收頭
玩親哩隻game嘅人都幾有禮貌
大家為咗求存要互相配合、依賴得好緊要
因為有d大愛動物膠覺得係對馬一定要殺d狗狗好殘忍,想好似擼狐狸咁可以擼狗狗
所以就俾返摸狗你揀
摸完見㒓佢俾蒙古人斬
咪又係心痛
請問爆咗機係咪入唔返金田城?應該有收集嘅嘢喺入面未拎
係咪戰旗?
應該喺附近海灘唔喺城內

不過如果你想入
https://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=37154&snB=795
唔該
百鬼難度街場太伏
唔係無雙武者引哂全場怪就帶狗加起火牢人
其實solo打仲穩 上星期自己打齊4個職

係第三幕麻煩d 離好遠嘅連體怪用箭拉入面果隻出去欄杆打
控到殘血就黏彈炸一隻再斬另一隻
熟左地圖同d怪嘅攻擊模式 大鎚鬼同槍盾鬼同時控哂4隻都冇問題

不過鬼寶箱一定要2P先可以開
解唔到全bonus件裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞