對馬戰鬼 (8) 對馬定對鹿?

889 回覆
6 Like 5 Dislike
同想問返,啲對話選項係咪只係內容有少少分別,成個劇情係唔會有變?
如果講缺點,呢點幾失望,啲對答無影響結局。話主線涉及太多嘢難改,但我覺得至少四個fd子嘅支線可以改下
佢畀你嘅選擇真係比而家嘅遊戲少
主線之外唯一一個叫做畀你有啲選擇嘅
係一個阿婆叫你偷米嘅小支線
自己揀點拎包米返嚟

希望下集嘅選擇多啲
今集成績咁好,下集應該多啲資源搞
deluxe edition 值唔值得買
啲裝係咪求其攞件105刷岩屬性就得,反正要升上110, 同埋係咪有得用save load刷屬性
另外源義經手個效果其實有冇用
武士用正宗洗流水
其他職就咁紫流水
最近先玩奇譚模式留名 依家打金故打到好迷惘
我用武士 銅銀故啲殺敵數都算正常發揮 但係玩左幾鋪金故就發覺自己輸出好低 相比起其他職業啲隊友

同埋啲隊友真係玩到熟哂識快刷啲關 一開場見我想慢吞吞格劍就直接quit場

利申:臨熄機前刷到104氣 未試裝
忍到最近有PS5先開始玩 仲玩緊單人
連線MODE係咪已經唔會有新手一齊玩
係咪會一入到去全部玩熟唒係咁速刷 之後自己企係到唔知做乜咁?
Delux edition 有冇用?
諗緊買佢定刺客
武士要刷到加持擊同流水先開始有輸出
Btw 啲專用護符仲難刷過傳說裝
用ps5玩個畫質又順又靚
我把刀係有機率2倍傷嗰把流水劍 但係下面個字條係可轉疾風睇嚟要刷返個流水大師

同埋我刷咗加持符嚟配合爆裂刃 依家啲手感返返嚟

我上金我玩到咁迷係因為一上金就見到啲獵人同浪人突然輸出好撚高 特別係生存戰我喺到逐個格劍嘅時候人地一個爆炸箭/一堆黑火藥炸過去就清到個wave 就覺得自己咁辛苦打好戇鳩
伊代第兩章真係cls到一個點
打左幾個鐘
屌龍三好撚難打 打到忟忟地
玩緊奇譚MODE 留名
岩岩開始玩奇譚冇耐,其實都仲多人玩喎,配對好快就有,而家玩緊獵人揸緊104氣輕敏之靈,其餘裝都105氣,想問下而家係咪要係咁刷金故事刷把水漂石弓出黎先,跟住先慢慢升d裝去110?定我把輕敏之靈都要上105先,但d而家屬性好靚
獵人唔玩長弓不如唔好玩
我都想要把水漂弓,咁係咪刷金故事最好
碌過下見到d巴打話把輕敏之靈好廢,但我貪佢d箭唔會跌,所以唔洗下下拉滿弓描到頭就射,配埋中頭回子彈,用住先
搵個fd狂打金故事
唔洗理技能總知推高個氣
因為趺裝既氣係你自身+-10
你已經有105就是鳩彈打
簡岩你要既裝技能唔洗理
用榮改造到+110先到技能
洗唔岩技能可以用ps plus個空間攞返個save再洗過
不過其實唔洗刻意追求因為隻game其實已經完左
玩哂所有mode可以擺埋一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞