對馬戰鬼 (8) 對馬定對鹿?

889 回覆
6 Like 5 Dislike
見到巴哈有人刷到7x lv先有水漂弓,我睇化哂

希望SP開放畀人用公廁之靈換水漂弓
其實識玩嘅1個浪人仲易玩
輸出夠同快手清怪唔洗守咁耐
我果場都係個浪人係咁死
不過好彩有刺客同埋其他人都有帶煙,所以救人都算ok
不過夢生真心要4個都識玩先開心,上次街場撞到d 隊友都好好,識得走去企點先,有時又識得補下位咁, 正好多
烏鴉唔先殺真心on9
而家好彩d 街人見到都會ping 叫大家殺左先
唔殺真係玩自己
(有場一個點2個天狗已經想死)
有冇人今晚打呀 想過Raid Ch2 或者1場NS

利申:玩武士同刺客
有冇入TG問?
雖然已經冇人玩
今個星期個場,其中一個wave船嗰邊三隻天狗
我淨係記得第6波船2隻
有時同d 勁人玩 佢地未到船已死
打咁多金生得一場冇失守
基本上所有人都係咁打架啦

BTW最難打係小次郎其中一條友
時差攻擊成日避唔到
好似唔可以有令怪中幻覺既詞條
係企埋一齊逐個開 可能我裝左幻覺 今晚除左佢再解過先
想問個好低能嘅問題
生存個紅圈點先可以唔畀佢升
要趕哂啲怪出圈?
有時以為會失守但大家衝入去劈之後又守到
想問個好低能嘅問題
生存個紅圈點先可以唔畀佢升
要趕哂啲怪出圈?
有時以為會失守但大家衝入去劈之後又守到
龍三連斬無藍點嗰D招咪襟實L1擋最好?
我係咁用L1 PARRY 間中會食一兩刀
得怪冇人個紅圈就會升
如果趕哂d 怪出去就會慢慢收返圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞