泊街撚頂住架巴士唔夠過 上車屌司機同乘客

641 回覆
415 Like 15 Dislike
條柒頭睇低清片都知夠過 車手黎
WY9041
起左底未呀
笑料嚟
把聲好似薛凱琪
部私家車停街邊點同打劫呀戇鳩你唔好話佢恐怖份子放炸彈
宜家條MK話之前兩部巴士都過到,咁即係夠位過啦,但你就話HI到係咪我賠,你都戇鳩佢HI到即係佢技術差啦關我叉事
宜家屌緊你個「唔幫手負責就唔好叫人做野」嘅邏輯呀嘛
個MK停街邊又唔係黃線又唔係熄車走人,佢點解唔停得係度呀?宜家你幫人畀泊車錢呀?
我宜家連個位置都搵撚埋畀你

部私家車暫時停係度等到阿SIR嚟先走都仲得呀戇鳩仔
你咪陪個技術垃圾巴士佬戇鳩鳩坐一粒鐘囉
啱呀咁咪得狗處理囉
你地開PO講經呀?
定係又只可以一種聲音呀兒登仔
兩條仆街公眾地方冇戴口罩,有片有證據,罰款!
惱羞
咁你咪撚鳩叫問人幫唔幫個MK仔俾停車錢嘛 肉撚酸啦。位置我知邊度,唔駛搵圖俾我,我成日經過架,柒頭
你搵日落街睇吓,唔好 Street View 之後當自己掌握世事啦。
你係唔係心諗:挑你鹵味!個位西咁闊,我騎雙白一鳩就過啦!個安全島,駛西理佢咩! 我夠撚晒技術過!挑那星!浪費時間,無鳩謂!屌!

你繼續吖
無point就縮返入老母闣度啦廢物
冇咁厚面皮啫
呢個post竟然咁多on9撐個MK仔
成個post只係掛住條女好撚正
雖然真係幾正
你知港女唔,行近少少.....非禮呀~
忽得咩 成個尖東都係啦
呢個post竟然咁多on9撐個MK仔
成個post只係掛住條女好撚正
雖然真係幾正
忽得 成個尖東都係啦
好似係你戇鳩到話要我幫巴士佬賠錢先
你知個位置係邊就唔會學我咁講要騎雙白線啦
我就話因為條片低清先睇唔清楚啫,你「成日經過」都會唔知?
柒咗咪認囉仲死撐得咁肉酸兒登仔即係兒登仔,懷疑你車牌都未有
連登仔食開屎 露少少肉就話正
獅子山精神咪就係欺善怕惡
屌都廢撚事 屌屌下跳制太多不正常不自然反應
咁你叫人過,問你撞咗點嘛,你又唔撚答,仲叫人幫MK俾錢
你真係去睇吓先啦,唔好 Street view 掌握世事啦
我揸撚咗10幾20年車啦,係好憎啲仆街唔醒水嘅違泊撚咁解。唔好以為乜唔啱聽,就兒登兒登啦,呢個世界好撚大架,乜人乜事都有架,就好似今日遇到你咁囉
可能係mk仔 班老友上左黎
呢到無人唔俾你講喎
只係你個講法on9咪屌7你囉
知你係沉默既大多數啦
唔洗同個傻仔嘈啦,前面安全島又睇唔到
條線唔係雙白又唔知,睇條片同條路都知要兩部車平排,部巴士已經踩緊右邊虛線,佢都仲可以on99咁話個巴士佬唔肯騎線。
條傻仔應該都諗唔到大車轉彎霸佔角度要大好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞