泊街撚頂住架巴士唔夠過 上車屌司機同乘客

641 回覆
415 Like 15 Dislike
咁有幾撚無謂姐?
而家嚟講巴士佬無錯呀?
屌係老母成12頁到底起到條臭閪Facebook未
過到都唔過,要大家一齊晒時間,仲唔無謂?
我好似無話過巴士佬錯喎又嚟非黑即白?
巴士佬好多都好好人,屌親巴士佬嘅人我都一定反屌返佢
high 撚到,你賠呀?
又係呢啲廢話
咁驚唔好揸車囉
全香港巴士佬一日唔知犯幾多次法啦,輸打贏要
屌啲 竹升妹真係好麻煩 !
咁你就唔好鳩噏叫人過呢啲廢話啦
果架車無地盤佬咋
如果架車係多幾個地盤佬 條女就無事既
條仔應該比人打柒左

條女已經柒 條仔仲要懶係講道理咁
平時一個柒 另一個會拉佢走
好小可兩個一齊柒 真係襯到絕
咁你夠唔會幫個MK仔畀泊車費啦,你咪又講廢話
佢粒水個樣
比人come幾巴 打幾拳都無得還手
仲係咁sorry大佬
你都戇撚鳩
講唔撚掂,仲要問會唔會幫個錯在先嘅人,你唔好咁撚風趣,癲撚少陣啦
渣架貨van 咁撚串。架車d 人又係垃圾, 比條mk 妹咁撚樣大到
咁你話我唔幫巴士佬賠就唔好叫人過呀嘛
同一道理
條MK仔泊邊度又唔係你畀錢,你又出咩聲啫,關你咩事?
我叫巴士佬過就唔得,你叫人走就得,宜家你係交通犬?
撚有講道理咩
條仔都好撚串架
叫人唔好笠水架
澄清番先 係佢自以為既(道理)
係咁叫司機道歉咪走囉
On撚9 自己錯仲要人地道歉
兩條友扑緊野 比人嘈就屌鬼?
求其走撚左去咪得囉
口罩唔西戴又露個西膊頭出黎
除左臭雞之外都冇補充
拳頭好硬佢咩字頭 蒲開邊到? 想打鳩佢
打少左個表情
關乜撚嘢事呀?你係唔係精神有啲問題或是未夠智慧明白而家乜事呀?
而家係屌實對MK阻住吖嘛,巴士司機見唔對路,唔過吖嘛?但你叫巴士騎雙白過,但又個安全島呀。你話唔過好無謂,為啖氣嘛?但Hi到司機要食吖嘛?係唔係呀?咁你講幫對MK俾泊車錢乜撚嘢事呀?即係咁,有人打劫,你會去幫個賊呀?問人做乜唔捐啲錢俾個賊,咁未解決咗件事囉?係唔係咁呀?智者
咁依家咪大家唔好郁車 等狗處理囉
哂乜柒時間姐 係要衝出嚟7
洗唔洗拍埋片 影打柒佢?
條仔咁撚串 約個時間啦 今晚旺角見
呢段真係好撚好笑
哩未撚入前丫! 入前丫!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞