泊街撚頂住架巴士唔夠過 上車屌司機同乘客

641 回覆
415 Like 15 Dislike
話我聽呀 唔報狗用1823app咁停架車係到把撚呀?
觀塘運輸署等你 成張比你食 食完我填報失
2020年啦,手機仲可以咁蒙
泊到咁仲覺得人地問題
幾那on9
睇得出條女一定好淫,好想大大力咁抽插佢懲罰佢。
死八婆!咁串吖啦!扣你50分!
點解個司機唔學之前對付的士佬條片咁,玩大佢,閂門開車走
記得俾埋車錢
唉...........依家點搞先, 你車左我去邊到
佢夾硬拉鳩爛道門又可以叫狗巴claim鳩佢
打司機就仲大獲
但全車剩係出把口屌 比條女凶兩野就粒晒水
除左識拍片同叫人起底係完全唔識反擊

像極了港豬。
最有有正義感個班人 online lesson緊 唔洗出街
香港人喎 仲話要對付強權 面對面果時成隻鵪鶉咁 推上所謂國際懲罰佢地把啦
班乘客欺善怕惡到一個點
俾條mk妹大返轉頭
道理係巴士個邊,不過mk妹夠惡成車人冇人夠膽出聲,只係識細細聲講 好悲哀
部分香港人:
事不關己 己不勞心
多一事不如少一事
閒事莫理

完全冇正義感
最有正義感個班人 online lesson緊 唔洗出街

打多左個有 自膠
起左未
老撚鳳要就個pair mk情侶?
逗住人工咪慢慢同你玩囉,要型就型到盡,有狗嚟都唔好走繼續頂撚住
條女醒咗睇返覺唔覺柒
呢d臭雞你報警,d黑驚冇人性,佢自然驚,就敗走。

唔好話報警無用,要睇對付乜人,對白衣同藍狗就無用,對呢d臭雞,有100%加乘。
個mk仔成條柴咁重叫人隻抽唔好笠水
唔睇樣以為薜凱琪
唔係欺善怕惡,只係冷漠不理善惡而已,反送中前,香港人對身邊人冷漠只顧自己生活出灑名,所以反送中忽然咁多人出來先嚇到
咁嘅樣, 200過夜

又係呢啲恰9人返緊工唔還手既case
香港人咁都唔幫司機手真係垃撚圾

成條片最撚7一定係話打7人果個廢佬講完唔知死左去邊
架巴士唔夠過呀醒目仔
可能純粹條女同佢疊哂聲阻住佢講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞