泊街撚頂住架巴士唔夠過 上車屌司機同乘客

641 回覆
415 Like 15 Dislike
學左大半年格鬥 成日都好想呢啲事搵上門比我練拳但又驚比人影相拍片 好矛盾
咁又真係唔係個個人手車一樣喎,人哋做到嘅嘢,你又一定做到架咩?先唔講犯唔犯法喇,但做乜無信心時,要因為人哋嘅錯,而自己走去駁呀?乜撚嘢道理來架?
啲唔啱聽嘅嘢,你唔信都無辦法啦,你未繼續當人鳩吹,你係車神囉 好撚多人睇住你呀,柒頭
起到底未?
收檔啦傻仔知唔知個司機熄車但唔離開部車停係呢啲位,咖啡佬/交通犬嚟到都係叫你揸走唔會抄你牌我就真係咁多年都未見過啦咁佢宜家鍾意停到警犬嚟先走你吹呀?
又嚟要人賠錢啲廢話
前面兩部巴士都過到,點解我叫呢個巴士佬過就要賠畀佢
你不如話見死不救都係啱呀,唔覺意害死人你代佢坐監?去做支那人啦你
Well said! D兩日我都遇到D撚樣亂鳩咁停係條街,仲要停到開開咁,我感覺係勉強可以緊緊過到,但都費事搏,呠鳩佢先肯郁前少少,正撚屌!
仲要如果巴士佬Hi 花架閪車被公司炒既話 飯碗冇左點計丫
俾我喺現場一定一巴車撚死個mk妹
個阿叔對住呢啲mk妹都淆底
推 呢種仆街 要全世界識下
你認真架?
好想同條女練鎖技
已經預備印定街招
咁咪即係你都承認佢手車廢囉柒頭
成件事就係巴士佬唔夠技術過,又要鬥氣同人嘈
好多人睇住我又點我係咪要好撚驚???
去打柒個MK仔囉,反正你班友咪又係鍵盤戰士
完完全全係詭辯 前面兩架巴士過到就代表佢呢架一定過到 ?咩邏輯黎?每架巴士未必係同款 個個巴士佬經驗 揸法又唔同 點可以咁樣作為抗辯?歪理連篇 收皮啦你
依個年代仲有240p
垃圾最鍾意幫自己搵借口
係囉可能前面兩部都係十米,等佢揸部十二米囉咁得未
技術差就真係幫佢唔到啦,宜家巴士佬好多都垃圾嚟,之前連雪藏牌都可以去考你又知唔知?
佢應該係片入面是旦一個
係呀,快啲去打柒佢啦
我食住花生等你
趁手機影唔到打佢兩嘢無事嘅應該,件事唔會搞到check巴士cam掛
唔好理個癲佬 你叫佢咁串頂路試下會唔會俾人抄 同呢種人講道理好辛苦
又係兒登仔啲戇鳩推論時間
幫邊個就一定係嗰邊啲人嚟
都話兒登只容得下一種聲音
知我癲就好啦
我最鍾意就係無聊時搵交嗌
點知又有咁多傻仔肯畀我涉時間
睇俄佬片比人KO 就係佢呢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞