泊街撚頂住架巴士唔夠過 上車屌司機同乘客

641 回覆
415 Like 15 Dislike
成隻癲雞咁仲以為自己好型
講你就叻而加咪又係剩係識上連登懶醒
講咁多做乜鳩
下定係報狗同私家車司機吹波仔先再講架啦
咪話頂住左,開咩車呀
點解
聽你講=唔會屌柒你?
你真係唔識架喎
你表達完你嘅想法
佢地覺得你唔啱 所以出嚟話比你知你佢地嘅想法
藍絲想做嘅嘢係連講都唔俾你講喎
Ching 你係咪未讀完書?
條女幾正
一個鐘42
呢d排骨mk一拳一件啦 夠膽野成車人
香港人個個自己顧自己係風土人情黎
一陣我上去舐佢,但後面班人唔跟咁就變左做一種服務
警方表示今(20日)早6時許,接獲一名43歲姓譚九巴司機報案,稱其駕駛的17號九巴駛至何文田常盛街21號對開時,被一輛停泊在上址的私家車阻擋,巴士無法前進,車長與私家車司機因此發生爭執。警員接報到場後,私家車司機已駕車離開,警方將案件列為「交通投訴」處理。

九巴回應指,今晨6時許,九巴一輛由何文田愛民邨開出的17線巴士,駛至常盛街近德蘭中學時,受一輛停泊於馬路旁的私家車阻礙,未能駛過,車長要求私家車讓路。私家車上一對男女及後登上巴士,與車上的乘客發生口角。車長報警求助,該男女在警員到場前離開。

九巴又指,突發事情令行車時間受阻,九巴感謝乘客的體諒,呼籲道路使用者時刻保持禮讓,心平氣和處理事情。此外又提醒有關人士,根據《預防及控制疾病(佩戴口罩)規例》(第599I章),所有登上公共交通工具的人士須佩戴口罩,保障自己及其他乘客的安全。
_ _到場前離開就無事
無戴罩又唔洗拉
違泊又唔洗拉
巴打邊間學有無巴柔玩?
240p ..... 咩年代啊....
得喇 你柒咗啦 收皮啦
嗰條傻西講到鳩泊喺無線位, 只要個司機喺車就唔會抄牌已經知佢on9
我都見過藍絲打人啲垃圾俾佢走 唔拉就等於無犯法依個真係goodest logic
香港人真係好撚廢
來生不做香港豬
我都見過藍絲打/斬人啲垃圾俾佢走 唔拉就等於無犯法、等於無問題
依個真係goodest logic
不如你收皮 返屋企瞓啦
好撚mk
邊到正
靠你喇 師主
起底幫佢地紅
係囉,
邊有人會悪成咁,咗住條路仲可以話返人轉頭,
其實係咪有內情㗎?
推 想起底
我同你岀黎傾喇 你留個tg 唔想見到你網上9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞