on99去左玩交友app 比女友發現

281 回覆
197 Like 535 Dislike
咁咪由佢
問下姐唔會死
樓主個個Poat係咪你條女
虛偽
誠實面對自己啦
根本你就係想扑野
的確拍拖唔一定要扑野
但你內心係想要有得扑既女朋友囉
樓主可以回答一下,上面個post主係咪你條女?
搵過個有得扑架囉
三年都冇得屌,你頂唔住咪一早分囉
咁呢個係佢擇偶條件黎
其實要求扑野唔係狗公,你有冇諗過佢都等左你3年想你扑佢但你冇開口
同埋唔駛真係開口問「可唔可以扑你?」你多手啲摸下錫下咪開波
以前拍過咁多條女 一個月冇kiss冇身體接觸我已經走了 三個月都冇嘢扑我亦走了 真係無需嘥時間 搵個肯扑嘢㗎啦!
三個星期冇得扑我都要話分手你三年,痴撚線
我覺得根本溝通唔到
講完佢都唔會明
我同男朋友一個月一次
我覺得唔夠 忍得勁辛苦
之後上app搵人傾訴
雖然我唔會同人出去但都有講關於sex嘢
之後俾男朋友發現
佢先話估唔到我咁有所謂
我話佢冇慾望
佢話返我每個人需求唔同
姐係到頭來得個吉
向佢道歉,買啲野哄佢
然後你應該要好好咁策劃下點樣扑佢,例如依家好興既staycation
否則你只係一個有女既毒撚,仲衰過冇女既毒撚
同埋你真係要記住,其實女人都咸濕嫁唔好以為淨係男人有性需要先得嫁
扑野都係愛嘅一種方式 做愛做愛越做越愛
資源錯配 點忍呀 分手遲早嘅事
其實咁易講分條女都係差個理由

樓主自己on9咋喎
問都冇問過(前)女友可唔可以have sex

之後自己on99999咁話:
唔問係唔想(前女友)覺得為扑嘢而拍拖
又話乜9唔想對方覺得係威脅佢要做
on9仔而家係你唔問人呀
唔係(前)女友話唔畀

真係好on9已經唔係毒L咁簡單
係冇腦呀!!!!!!
你個邏輯係冇邏輯
屌你係咪gay嫁⋯⋯
咁都忍得!?
同樓主一樣
中學拍到而家大三
未扑過 房都無開 佢係好乖個種女仔
唔想因為性而無左佢
俾你扑完分左手,邊個幫你女朋友埋單?
你知啦,唔係處女就係雞黎架啦
我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手
https://lih.kg/2247097
樓主on9
你有膽玩交友app 冇膽同女友扑野
扑野唔駛問 錫下攬下 佢唔拒絕就食住上喇 你唔主動點樣開波呀
可能佢都等左你三年 你條on9淨係自己懊惱
直接啲講出黎傾下喇
無一齊沖涼㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞