on99去左玩交友app 比女友發現

281 回覆
197 Like 535 Dislike
認真答你 性係愛嘅昇華嚟嘅
無話要求扑嘢 但至少你要將你需求話佢知
問下佢點解一直都咁抗拒 你愛佢所以想再進一步
有女仲玩交友app就實係你錯㗎啦 無得兜
下次唔好啦
你話真係只係想識朋友囉
係咪隔離嗰個po
鍾唔鍾意處女先,鍾意嘅就冇資格叫人同你扑嘢。
冇所謂嘅就搵個第二個同你志同道合嘅女仔。
講有咩問題
唔溝通咪仲衰
乜撚嘢叫被女友覺得驚拍拖係為咗扑嘢
問都唔夠膽,抵樓主一世打J
有咩用呀 你咪又係去左玩膠友app
起底
食屎啦垃圾 寧願玩交友app都唔同女朋友溝通下
仲話唔想無咗人 收返埋自己唔好出嚟害人啦
我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手
https://lih.kg/2247097
連登小朋友
唔係處又話人臭雞
唔比屌又頂唔順
LM睇結局
https://lihkg.com/thread/2247097/page/2

入去同你條女溝通下
性生活不協調 無謂勉強
睇返女方之前post 樓主唔係剩係呢樣喎,仲要ig 周圍dm 人溝女,抵啦
仲要扮無辜,乜撚碌左兩碌就無理,咩驚逼人扑野咁所以出去搵人,根本衰撚左借連登黎幫自己兜比女友睇on99 鳩痕就鳩痕啦
走啦 條女又有專重過你想扑既權利咩
識過個夾既
兩條友都戇鳩鳩咁
識有人拍拖6-7年都無扑野都可以一齊到結婚
嗰啲先係真愛
男人老狗為咗自己性需要就可以唔顧另一半感受玩交友app? 想食免費雞想到咁出面呀?
你依家特登講話3年嚟無扑過 都係想見到人地安慰你話「咁耐無得扑好慘喎」呢啲說話姐
但講到尾你由始至終都只係一個自私撚
咪撚走返去氹個女仔添呀
因為佢值得更好
都分左手 慢慢扑臭雞啦 enjoy
俾自己情欲大過對女朋友嘅愛,以至出軌。
你都唔係咁愛個女朋友啫,咪害咗個女仔啦垃圾。
分得好
賤人 放過人哋喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞