on99去左玩交友app 比女友發現

281 回覆
197 Like 535 Dislike
咁點解我唔直接覆佢whatsapp
屌埋無用不推文個啲

皮已收
亦都無資格去煩人
但其實你都講出左玩app嘅目的啫
而家你未得手俾人飛左就係咪女友好女友好
到你得手,你飛人就無聲出
收皮啦

標題已經打左on9
多謝提醒
祝你幸福
你覺得咁樣係虛偽
唔代表呢個世界無呢種人
可能你見識多 面皮厚
甚至你睇完喇沙仔扑野
都可以話無乜特別
但仍然有好多人覺得驚訝

我想講係
呢個世界咩人都有
你可以叫我垃圾 弱智 on9 偽君子
但我覺得自己係”唔想比壓力女朋友”既人

我唔同你世界
可能你拍拖一兩日就要扑
唔扑就分手 呢啲先叫真男人
但我會叫呢啲做”狗公”
因為連登本身就成堆手都未撚拖過既傻鳩🤣
點會咁架
Sorry前面太長冇睇
咁你一直以黎打左咁多年飛機,做咩而家有女朋友先走黎玩交友app
我朋友女仔嚟拍左拖6年幾,聽佢講去旅行都唔同佢條仔扑,有時真係心諗個男仔忍到咩。

分左咪好 搵個肯扑嘅好過啦
講到自己咁撚好,唔想比壓力女朋友,但就連溝通一下都唔會,寧願做傷害女朋友既事(ig 溝女,app 識女),咁又有幾撚好?你做既野既傷害,遠超問女朋友扑唔扑野,仲站係道德高地批判d 人狗公,係我眼中d 狗公都好撚過你條虛偽撚
因為你想吊高嚟賣
到佢真係放棄你,你又去撩人架啦

所以今次真係錯
當長知識

題外話 見你哋個個都話溝通溝通
咁如果個背景轉一轉
冇玩交友app,問咗女朋友肯唔肯
如果佢話唔肯
咁呢啲點處理?
我係話你唔好用冇得仆野呢樣野做籍口呀
唔夠愛就唔夠愛啦
依家失去先後悔呀
演完未問下自己
唔好自欺欺人
女友唔肯扑,咪睇下會唔會手口幫囉,都唔肯既,咪睇你接唔接受到囉
男人係有需要既,如果完住唔幫,呢到大把巴打支持你啦,邊有男人唔想扑野,我個人就可以接受無得扑但會手口幫但婚後都唔扑就有問題

你依家問題係試都無試傾都無傾就出去溝女,根本唔關扑唔扑野事唔通有意見不合又唔傾出去搵女呻咩下個試下互相了解有咩就攤出黎講啦,另一半黎架
真,唔係樣樣野都有second chance,掉轉男女角色呢到應該個個屌個女臭雞
係呀 佢不過係度試探下條女
營造到佢當初有得仆野就唔會分手
睇下條女依家肯唔肯仆 肯唔肯一齊番
不過其實根本原因都係佢唔夠愛姐
假設要仆野先愛 即係conditional既愛 不如佢搵個等二個 唔好害個個女仔
依家有機會俾佢搵第二個 又想食回頭草
On9
如果佢唔係好抗拒嘅話,好可能佢都想要。通常啲女真係中意你嘅話,唔扑都會幫你解決,何況佢再唔想扑,都唔會想你開交友app
雞我就奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞