on99去左玩交友app 比女友發現

281 回覆
197 Like 535 Dislike
假膠
樓豬自己抵死無論咩前提底下 你有另一半玩交友Apps已經錯撚晒
好錯
有女仲玩咩交友app
冇女先玩啦 扑到你jer爛都得
可能你女朋友等緊你開口呢
連性呢啲男方都唔做主動 到底樓豬係咪男人嚟
就算唔開口問,摸吓佢睇佢咩反應咪得
第一個星期已經扑左
其實玩交友app只係淺層嘅問題
深層問題係樓主同條女溝通模式好奇怪
連慾望都唔肯承認 其它方面嘅溝通肯定都係收收埋埋
就算你條女唔嬲你玩交友app
你哋遲早都會因為唔坦白而分手
冇去溝通過咁 好似自己以為就係答案
抵死
我都係
咪lur多幾下 搵條j痴埋去佢屎忽或者捉佢隻手摸下自己j仔
佢掂多幾下都勾到佢癮同你扑啦

如果佢會即刻發脾氣屌鳩你 咁就唔好再繼續落去喇
你自己都唔知自己想點
扑咪扑,你鳩㾗咪撩下自己女友囉,走去玩交友app,你咪又係鳩痕想出火但又想食免費餐
算啦 搵過個啦
愛還愛
現實還現實
我兩個post都有睇
你兩個嘅誤會已經返唔到轉頭
但呢一個一定唔係你玩交友app嘅藉口
拍拖時唔應該,結婚後都唔可以,因為要相敬如賓。
正常
冇嫁喇 自己on9 貪玩

不過男仔呢方面又其實幾無奈
主動要求 實比女仔覺得你貪呢樣先拍拖 到時又係口同鼻 男仔做哂衰人
冇沖突+ma大佬啊
睇樓主成個post都係點扑野點幫你出火。
就知樓主抵撚死,一句呵護同照顧同幫女朋友感受性興趣既情節都冇。正係諗插入插入同插入,你都當左條女係隻貨不對版既雞姐,咪上網搵下有冇d岩返商品說明條例既女囉(易濕好砌追撚含就最好啦)。你比唔到性既愉悅比條女,冇女人會想交功課咁幫男人出火做肉便器,反省下你點對條女先啦。
成件事好花生,兩個人分完手各自係連登出post講返件事
但同唔到女朋友扑野就背住佢玩交友app, 點睇都係你自己申請分手
正正經經一樓一、350咪算囉

好人好姐係都要拍拖做乜尻
用口囉
一步一步嚟啦on9
佢點發現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞