女友食飯完全唔肯畀錢

230 回覆
165 Like 1253 Dislike
屌過緊西根本返唔到轉頭,所以女友大約屌完10次要換果個
點解你仲未分手?
如果無諗過結婚,咁頂唔順咪分囉
如果有,就要認真傾下
一個家庭無可能得一個人付出
床上肯唔肯咩都做先,唔肯搵過個算,比左錢都冇服務比黎做咩
佢揾得多唔多?條件好唔好?
男女都係算價交換姐

男人要求女人外表 女人要求男人財力
有例外=交易相方願意接受不平等交易關第三方撚事?

應份幫佢畀埋咩
老馮咁
咁樓主都值得一個唔洗你俾曬錢嘅女朋友嘅
其實冇話唔得

如果條女係6分;樓主4分、正常只能溝返4分嘅女。咁請條女食飯咪當係樓主用來補償嗰兩分嘅付出囉

好似女明星同有錢佬都係同一個道理。只不過今個例子平民版少少。女明星同有錢佬可能外在差成六七分,而有錢佬嘅付出遠遠多過請食飯咁解

問題係,樓主覺得值唔值:
(1) 係咪真係差嗰X分、搵唔到個差唔多嘅?
(2) 差嗰X分,係咪值呢筆請食飯嘅錢,同埋去忍受呢個女人咁計較所反映嘅性格缺憾?
或者應該咁講,條女句說話應該咁理解:

「你咁嘅質素來做我條仔,我覺得我值得畀你次次都請我食飯囉!」

如果樓主係全盛時期希哥咁嘅樣,我相信條女就唔會要求請食飯嘅,可能倒貼都肯
所以咪問條女係咪好正 係樓豬逃避唔答姐
中出左未?
中出過就飛啦
係,同意
不過我都幾好奇呢啲咁明顯不平等嘅關係,要講到咁明嘅話,都幾無癮
所以條女講到嗰句出口,都唔知仲有乜謂留

所以
感建分
唔好講埋d「唔係錢既問題」係度令自己好過d,其實食飯俾錢竟然係一個問題本身就已經是你,或者係度支持你的男士的問題。

利申:男
其實係個心態問題
佢唔係唔捨得係你身上洗錢
只不過佢心態係覺得 食飯埋單 呢樣野一定係男朋友負責
我自己就覺得呢個諗法幾on9 假如你都係咁諗 我建議你直接分手

我以前有個女朋友又係類似咁
同佢拍拖 佢老奉覺得男朋友應該俾錢佢洗 可能每個月幾千咁
而平時所有洗費都應該由男方出 咁先叫愛佢
但佢間中都會買下禮物俾我 花心思同我慶祝
拍拖拍左一排 為呢樣野嘈過幾次 發覺唔對路 果斷走人
祝下個好運
飛,唔好曬時間,依家已經咁樣,結婚你應該食得屎
咁你都忍到咁耐好撚靚?
等樓主分享下佢女朋友有幾驚為天人
你都戇尻 縱撚慣哂啲女人
屌成日都係呢d po,好撚無聊。咁撚大個人,想佢畀咪同佢講,我地投完票幫到件事咩?
飛都唔夠, 要打佢一身
唔係打佢一巴果D, 係好似D人打MMA果種打先夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞