[細機] iPhone 12 mini 討論區 (1)

1001 回覆
75 Like 16 Dislike
邊頂到咁耐啊
我嗰部淨係出門返到office已經冇咗20-30%
依家用緊7plus 拎朋友部11上手 感覺差不多
雖然睇資料11係重小小
明白 不過mini真係細 12同11比又好似冇乜好大分別
就係你呢啲做壞規矩
iPhone 13可能要自己買埋26個英文字母貼上去
用緊舊se
終於有啲心動
因為細mon加方角

電個啲唔太care
因為倒左水幾年啦都
習慣左
我由舊se轉11 pro

一開始都冇諗電問題,實際用發現基本上唔洗帶尿袋,係差好遠,除非你長期打機長插尿袋

奇怪, 播片電量高 8Plus 1 個鐘,
但播音樂會少返8plus 10 個鐘。,係咪鳩估架?
同問
一樣 唔知trade要加幾錢
少個第三鏡頭囉?
無得digital zoom out, 其實好似無乜所謂

知唔知apple store 有無得trade in 換......
應!
8 plus has a bigger screen and its a lcd screen, so video playback would run out of battery faster than 12 mini, which is made with a oled screen.
究竟11定12 mini好?
唔介意mon細同5G
咁12mini
希望舊電表現好 咁就可以11 番細機 終於可以變番單手控制
家下我兩張都係年咭,想換Mini都 stand 係度
個mon 都唔同
想換
但少左個實體sim
本身想換 但MINI 都要7000幾 就再戰多年/換SE
LM
懶醒
藍色好正
但有打開機,都幾擔心mini 電量續航力唔長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞