[細機] iPhone 12 mini 討論區 (1)

1001 回覆
75 Like 16 Dislike
Download 埋爽好多喎
又永遠唔會俾條女開到 set左個fake放左啲咸相入去了事
Btw 姐係點 想學
同埋宜家isafe play 通晒天,鬼唔知你想點咩
一見到你裝呢個app 就
咁你教下我啦
點解啲人咁鐘意理人買咩機 想買咩咪買咩 又唔係叫你俾錢
想知你有咩app 頂你第一次見用咁少
通訊:discord, whatsapp, skype, tg,line
社交:facebook,ig
銀行:除左支國嗰啲都有
娛樂:youtube, twitch, steam, 903,netflix
購物: hktv, newegg, 2000fun, steam
交通:citymapper, kmb, 黨鐵, moovit
走唔甩: youtube, drive, sheet,map, 翻譯
外賣: 熊貓 ,deliveroo
遊戲: runescape
論壇:lihkg, reddit, 巴哈
其他:kaiboard, authenticator, adblock, oulook,
6S換12MINI
太lag 啦,真係頂唔順
以iOS12存活到而家
最食storage永遠都係相同whatsapp
我就會入歌 所以去得仲快
我whatsapp set左唔自動將D相同片down 落黎

D 仆街GROUP 成日都SEND D 咸野, 污染我個camera roll
仲用緊 好順
7同7+
想7換mini
但mini電太廢又唔高效能
1500換電換mon算
唔好expect換完電就會好好多
其實差唔多
咁點解買500G咁大
眼大肚窄
邊有女著綠色內衣
買唔買apple care 好
啲白滑嘅衰妹著呢隻色好撚正㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞