我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(6)

1001 回覆
18 Like 29 Dislike
同埋想問下點解你d砌機set default 係 adata ram d人會話伏 要換左佢做其他牌子既ram既?

利申 無換到照用intel cpu +adata ram
望下邊個代理
有master 訂未
1000w gold 點揀?

Phanteks Revolt pro $1300
Antec High Current Pro $1448
Corsair Rmx $1450
Super flower leadex ii $1489
Seasonic Focus GX White $1499
Corsair Rmi $1559
Asus strix rog $1580
玩到1000w 望下邊d 係plat / titan 嘅先
金牌牛掉撚左佢先
悠二話改左個砌機流程 同埋近期d機係佢本人QC check, 係咪即係之前砌果啲機有機會有問題?

想知係咩問題 我地自己check唔check到
之前咪就係佢同事check 到底版有問題
換完底版再test 果陣唔記得插返張display card

你望下你張display card 係唔係度?
no la
上次個單係執貨個陣條友已經執少左張display card
所以就算冇壞底板 事主都係會冇左張卡
話說最近收到部機入面啲野全部都好企理
唔知係咪店主本人砌
前個星期睇到個post之黎收到機
著左機即刻裝個cpu-z睇下野
發覺係onboard display
嚇撚到以為張3080冇裝上去
原來未幫我裝driver
想問如果係你到砌完機之後下年想upgrade咁點聯絡同收費?
確認左單又轉件?
難wor應該
因為油耳有機會已拎左部份件
悠二幾時補返ew3280u
我會揀Seasonic
Phanteks = Seasonic
ANTEC肥仔玩鳩你
ASUS BOOOOOOM
超級花放煙花
海盜隔離垃圾筒
諗住買
Seasonic prime ultra platinum 1000w
追po好似見到巴打你買咗第2款?
我係當初Phanteks 自己走上代理換左FSP PT 1200W
要做超級花打手
悠二到而家都未有得訂rog strix 3080
買咗adata ram點算
油耳 你可以補償我既機會黎啦 代理黎錯機箱原本今日有機玩 依家最快聽日先有專人補償呢
悠二翻咗vg27aql1a未
等咗就嚟兩個月了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞