我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(6)

1001 回覆
18 Like 29 Dislike
我剛剛都轉咗
其實都只係留contact 唔係落訂 你可以問多次佢地留名排隊咁 好似係 其實我都唔sure我係唔係真係排緊
繼續怨咒..............................

留左名排 AORUS GeForce RTX™ 3080 MASTER 10G等派貨......

睇咗好耐都未撞
一直以為佢會撞
同我等左好耐都未排到一樣
雖然我都唔知排到幾時
好感動
油耳油耳我愛你
你係悠二到買到第5張3090?
咩brand
排唔到嘅人打柒佢啦
一定係xtreme 啦
由公佈果晚一完發佈會我就即刻搵佢客服訂
到今時今日佢剩係問過我一次msi
我而家係唔俾人留的

因為客服同我講

最少有幾十個人.全部當初話要留.訂既人.當初係同我地客服講話.不論咩牌子咩型號都一定要.

結果當貨到左.主動聯絡佢話分到俾佢既時候.最少幾十個人同我地客服講結果話唔要.令到我地客服好亂

而家我地當新卡到左.會主動放起Facebook.鬥快同我地客服講

如果真係有心既話.而家都可以照樣同我地客服講.俾訂金1000蚊.但唔可以退.貨其實每星期都會返少少
3090x4 gaming oc 其他strix
3080 strix
幫fd砌機留名有remark
太多人留喇..........
下次最多係留20人好喇
講真架
下話
我問你客服留果時都係留Rog/Aorus
之後一路無點追過 係到早排先無啦啦問返我話返左msi要唔要
係太多人反口

我每次分到卡.我客服都再主動聯絡百幾個客

全部都突然話唔要

我客服係每次每次到左卡都要再主動聯絡
我意思指唔係全部客都係咁.但我上面個種情況係好多好多都係咁
咁先前講落留特定 型號既 仲valid 唔valid?
定都係要鬥快?
sofar唔係話屌你地之類 但坦白講真係排到心都淡
以後砌機買野都會幫趁你既 但見到成日見到人話有貨 有卡拎真係...
放心.講特定型號我客服都會主動聯絡你

但係講乜卡乜型號都要個d.我客服唔會再聯絡
係真係好少貨......

我都灰呀

我都冇計.唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞