【I/A】守望傳說 Guardian Tales (32) 免費五十抽活動又點

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
隻game人氣高
但有長玩既都好少
白金已經係競技頭2000名
仲係度諗多數人都係課月卡就算 最多加通行證
邊會有咁多人71+2隻5星
是但啦 有3萬幾石抽既人都係好少數
多數人都拎唔到幾多里程
仲未計一定要60抽武器 蝕到仆街
最補得應該都係土奶同水奶你搵D水/土既強勢3星覺刷碎啦
順便升佢地上5星
由韓國悉出消息就開始儲石
點知佢無啦啦閹割
3v3冇人玩姐
我都係 不過我somehow覺得依家好啲
可以留石抽暗坦
不過就算有里程我都唔抽武器啦
40里程唔值60抽武器pool
隻原神響巴哈Hit到
口裡說不
睇清楚
係屌多過真係玩
岩岩出 又多話題 好正常
GT霸榜個幾月勁啲
除咗小部份,手機驚本來就唔係啲人會長玩嘅野
隻驚算唔錯架啦
團戰19 20 21 22 爭崩頭
LIHKG2 加油啊唔好輸
2000算多, 唔係送50石,跟本無人打

如果佢想keep 人氣, 就應該出一個Mode 限係66lv

唔係既話9成日都打完主線,日日掛碎消體,睇下佢啲主線12個人更新晒,

之後如果keep 唔到個更新速度,就玩完
個個幫原神MAKE NOISE,冷處理啦
多謝巴打

有無超勁人士來carry下我地
羅馬場我特登降到900分都有35000人
好多人唔打PVP何況呢隻驚都唔係主賣pvp
主,出多d活動 劇情仲好
岩...其實好無癮
你刷大半個月上5星 可能爽返兩日 然後就繼續比人屈機
正面反饋好低

不過佢出多啲pve內容好過搞pvp啦
學龍肥咁 活動出團隊boss 要coop打
可以換綠飾品/魔金咁
某啲boss就造馬比冷門角 例如暗炮 傘妹咁
等抽到啲人有個理由練
龍肥已死
搞共鬥 不能重覆角色
之後又限定 近 遠
又可以雷人
岩岩先回左龍肥家
唔好啦
佢一出我就開始玩 愈改愈差
2週年改動竟然可以改到新game咁 仲要唔吸引

只係課左2次78
所以絕對唔夠體力資源同石
去昇人

依家日日打進化碎片算
一係就改到個pvp 可以擺4個人, 然後開場會睇到對手有邊4個,

跟住先pick 3 個,然後每隻角色出3款專武, 特化/輔助/控場, 類似啲咁既思路

又可以多啲變化, 又可以抽撚死班課長
變咩化 太遲了 已經接近沒哂人玩
隻驚都唔係主打pvp,佢地團隊重點係寫劇情同推多d新玩法,好似之後出既隨機迷宮,都係想等d玩家每日留返係隻驚既時間多少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞