【I/A】守望傳說 Guardian Tales (32) 免費五十抽活動又點

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
三隻揀一定係水劍
海軍5星滿覺auto唔到光70(我自己唔得
水劍4星滿暴擊就已經可以auto光70
再點多啲攻覺醒就預計刷到水70

尤金就算啦
我土弓up個陣開始玩 咁岩首抽中土弓連專同土拳專
跟手就刷60刷到土弓5星 其他土屬都上撚哂5星
跟手海軍up中埋連專 上4星覺滿就auto70其他屬就冇難度鳥
岩岩再搵多啲資料, 先知水70副本特別難打
我原意係想用盡一齊方法練起一隻再帶另外2隻,睇嚟唔應該AIM 水70

好多謝咁多位既意見,依家清晰好多。
上網見到水70減成8000傷特別難打,土隊起到家真係好方便。(我得主線送既土發明家(主線坐機械人)、土肌肉男(沙漠主線)同埋土盾)
收番第一句,可能我之前記錯咗
試咗一場海軍單挑光70
係打到,不過AI有點蠢
1分50先打完
個人覺得土屬角開局 比其他屬開局優先度應該高一級
姐係土花>海軍咁
土花刷土進化無難度 又可以升到成隊
之後AUTO 其他屬又無難度

岩岩走去打左場 我ok wor 海軍5星9成覺
不過係慢
係 我自己都試左場
時間有啲忟水
我都覺土屬高人一等咁(pve)
有土弓/花基本上打咩都冇難度
岩岩試左場 尤金打光70 都無問題 1:07秒打完
5星滿覺

試左場auto比你睇,除左海軍同科學家5星
其他都4星,但傷害唔係主要來自5星
你參考下啦
尤金打唔到水70嘛
如果尤金5星左,佢就唔會打光70住先
水70真係要用土隊打 如果唔係就要其他高練度3星先得
慢D JE 打到既 我自己試過
不過佢要最快既時間auto 最大機會就一定係水魅架啦
我都差3隻齊3星
專就得5把...
其實有咩角武都唔係重點 你唔課覺石+體力都養唔起
有土花海軍狐狸 +多一兩隻尤金水劍果啲都差唔多
其實我又唔知尤金得唔得
因為資源都俾哂T0角先
尤金水劍都慢慢升緊
ai 同血量問題 光70 尤金自己都要5星先得
水70 就應該都係5星先夠力打穿
所以結論都係水劍4星滿覺係現階段最好選擇
水劍4星會唔會頂唔住俾怪打死 話哂都70lv
今日既免費10抽又係辣殺呀
嗚哇
我愛一星角

覺唔覺埋兩隻2星好
覺醒好貴啊啊啊
用緊海軍、狐狸、白狼、水奶
見白狼成日死,輸出又唔高
應唔應該搵嘢換走白狼?

用左一個星期試刷70 裝睇下靠拆裝換到幾多武豬石
最尾換得60 粒 一支五星都無掉過,四星都係得一兩支,去刷鏡無咁嬲
同埋100 石兩星專果兩個黃盒好似最好換晒佢,唔岩用就拆最後無蝕石但可以開圖鑑

卡主線7-5又升唔到lv 刷進化石又唔夠lv打
每日淨係可以清下任 打下競技場咁
想問下巴打們應該點改善下

Btw 今次個pool真係大爆死
連免費40抽都零白盒
咁你咪刷60進化石 留體黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞