【I/A】守望傳說 Guardian Tales (32) 免費五十抽活動又點

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我都係咁
仲有無活躍公會收新手
非正式統計, 最後15分鐘先入場,對手比較好打d... 可以試試
唔打最舒服
去公會打稻草人試下
理論上單體連放同200%dps差唔多
但係算上距離範圍 同走位 手動可能要習慣用100/200比較好
想問首抽中水劍專武 開唔開得?
新手點開都得,最緊要拿拿聲開局儲石準備下期活動抽海軍
我想問呢隊 邊隻突破先好d
關咩事呀,用緊土屬武器就食個屬傷咖啦,關咩打水屬事
唔該哂巴打先~但想問呢D活動 一般係咪allin左武器pool先再抽角色?
新手最緊要有隻靚機體輕鬆d過劇情,建議下期活動抽人先,武器之後慢慢抽
連專最好啦
水劍連專, 之後就可以儲石 等下星期海軍POOL
每日免費10抽 就爭取10月前 換到一次300金屬 抽隨機專武先
尤金先?招BUFF好勁下
睇錯上5星
突海軍應該好D?
海軍定狐狸好d
你UP MUD9,就算係識都好難幫你WO大佬
有傷係無屬?
簡單講裝備既屬傷=攻擊力,唔洗搞咁多野,只係要個個屬既角先有效姐,不過輸出飾物一係牛頭,一係魔鏡,牛頭比較容易刷,因為只要揀到岩屬就用得,但魔鏡易突破,但難刷屬,自己衡量
土屬傷用土屬武就有加成架啦 關人乜屬咩事
望一望個名又係呢位兄弟
剋屬系統,剋屬打多30%,被剋打少30%,冇咁多野諗,裝備既屬傷純粹係招加落個攻擊力到,得隊技既屬傷會計乘法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞